Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Checklist Aktiviti Untuk Ibu Mengandung Bijak. Minggu 6

Checklist Aktiviti Untuk Ibu Mengandung Bijak. Minggu 6

.
senarai semak minggu ke 6 kehamilan

.
Assalamualaikum bonda semua, apa nak di buat dalam minggu ke 6 mengandung ya?
.
Disini kami berikan beberapa idea.
.

Senarai semak aktiviti Minggu 6


  1. Jika puan sudah bersedia, mulalah berkongsi berita gembira ini dengan ahli keluarga dan rakan-rakan terdekat.
  2. Ada yang berpendapat untuk tidak beritahu orang lain sehinggalah perut sudah pun besar, bergantung pada pendapat masing masing kan
  3. Amalkan surah al quran dan doa mudah bersalin selepas solat & diluar masa senggang. Kuatkan hubungan dengan Allah swt.
  4. Jika puan masih mengalami alahan mengandung. Cuba tips menghilangkan morning sickness cara semulajadi. Ada banyak petua & resepi sedap untuk dicuba
  5. Teruskan makan suplemen shaklee setiap hari untuk pastikan bonda hamil dengan cergas bertenaga.
  6. Buat keputusan sama ada bonda suka dengan doktor sedia ada. Jika puan berkemampuan ke hospital swasta, dengan servis tip top, sekaranglah masanya.
.
Selesai untuk minggu ke 6.
.
Jumpa lagi di artikel seterusnya untuk checklist minggu ke 7 πŸ˜

2 Responses to "Checklist Aktiviti Untuk Ibu Mengandung Bijak. Minggu 6"

  1. anak 1st mmg morning sickness terok...msa tu xkenal shaklee lg...

    BalasPadam
  2. Manal pernah alami threatened miscarriage masa anak sulung. Berdarah macam keguguran. Dah hampir putus asa. Pi hospital doktor cakap dah ada kantung sbb dah masuk 4 bulan kandungan. Alhamdulillah. Sejak tu terus consume shaklee supaya baby dan ibu kuat

    BalasPadam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„