Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Jeragat muka kurang & kulit tak kering makan set kesuburan shaklee

Jeragat muka kurang & kulit tak kering makan set kesuburan shaklee

.
Ibu cantik tanpa jeragat
Assalamualaikum wrmbth.
.
Ada orang suka keluarga besar. Anak ramai bagi riuh rumah. Sampai lupa jaga penampilan diri lepas berkeluarga
.
Betul kan bonda 😍
.
Sakit sakit bersalin tu boleh hilang sekejap & lupa bila nak anak ramai tu
.
Lagipun, Allah bagi rezeki lebih kan. Tak salah nak anak ramai kalau mampu 😊
.
Kos nak lahirkan anak & didik sampai boleh jaga diri sendiri & jadi insan berguna memang mahal.
.
Sebab tanggung jawab nak besarkan anak ni bukan bagi makan, baju & tempat tinggal je kan
.
Nak bagi kasih sayang, masa, ilmu agama & ilmu dunia.
.
Nak didik akhlak mulia lagi.
.
Wah, memang mencabar.
.
Sebab tu, Maznee memang kagum dengan mak mak zaman dulu.
.
Serba susah, makan pun cukup cukup je. Berhempas pulas nak besar kan anak
.
Alhamdulillah, ramai berjaya 😁
.
Macam Maznee cakap, alhamdulillah. Buat yang mampu. Nak ramai anak.
.
Macam macam usaha cuba. Dari jumpa doktor. Buat ujian kesuburan
.
Buat kaedah tabung uji yang mahal.
.
Dan lain lain lagi.
.
Semua ni nak pakai duit. Tapi semangat nak anak ramai. 😎
.

Kisah Piah makan set kesuburan shaklee & kulit makin cantik. Jeragat pun makin hilang

.Jeragat kurang kulit cantik set kesuburan shaklee
Hari ni Maznee nak cerita kisah Puan Sufiah (Bukan nama sebenar).
.
Puan Sufiah & suami nak anak lagi.
.
Jadi dah cuba lama juga. Makan masa tahun. Tapi masih belum rezeki.
.
Anak dah ada. Tapi nak tambah lagi.
.
Ini kisah Piah makan set kesuburan shaklee tapi mendapat kulit yang cantik sebagai bonus.
.
Biasa nak kulit cantik ni ada 2 sebab. Kalau sebab faktor luaran kita boleh makan set kecantikan youth shaklee. Ini skincare terbaru dari shaklee
.
Kalau kita selalu di luar kena matahari
.
Dengan asap dan air hujan yang tercemar dengan bahan kimia
.
Menjadikan kulit kita jadi tak cantik
.
Sebab kedua pula di sebabkan pemakanan. 
.
Badan kita kekurangan khasiat di sebabkan oleh pengambilan makanan yang tidak seimbang
.
Sebab kedua ni kita boleh selesaikan dengan set kecantikan shaklee
.
Nak di jadikan kisah
.
Jadi masa tengah syok berlayar kat internet.
.
Baca itu ini, entah macam mana. Dikatakan takdir masuk dalam blog Maznee Shaklee ni.
.
Baca info pasal produk shaklee bantu suami isteri dapat anak. Ramai juga berjaya tambah anak. Makan vitamin ni
.
Maznee memang suka dapat kawan baru.
.
Kami pun sembang panjang. Pung pang pung pang. πŸ˜‚
.
Maznee tanya soalan biasa. Pasal diet & pemakanan.
.
Benda benda umum yang bonda & abi buat tiap hari.
.
Yang sebenarnya tak baik untuk kesuburan. Mana pula yang elok lelaki & perempuan makan untuk cepat mengandung. Lepas sembang tu
.
Memang ada lah beberapa benda yang boleh diubah.
.
Maznee ada jelaskan pada Piah yang amalan tertentu ni tak baik.
.
Buktinya, sekarang ni selalu sangat pening pening.
.
Terutama kalau tak minum kopi dan teh. πŸ˜‚
.
Maznee pernah cerita dulu, ada yang menderita sembelit sebab kafein. Lepas makan shaklee untuk kesuburan terus tak de sembelit.
.

Set kesuburan mana yang bagus untuk tambah anak?

.
Lepas selesai bahagian ni, baru Maznee syorkan set kesuburan shaklee mana yang sesuai.
.
Supaya kesihatan mereka naik ke langit ketujuh & badan tu rase ringan je macam kapas kena tiup angin taufan
.
Haha
.
Macam tu lah ibaratnya kan (πŸ˜… contoh je pun)
.
Usaha makan suplemen & vitamin shaklee ni akan buatkan kita lebih subur.
.
Salah satu darinya adalah Esp shaklee untuk kesuburan πŸ˜‰
.
Nak bagi badan cergas & kestabilan hormon.
.
Alhamdulillah, lepas mereka buat mesyuarat meja bulat.
.
Setuju akhirnya.
.
Lepas dapat produk shaklee yang maznee rekemen kan. Maznee ada kongsi cara makan yang betul.
.
Mana elok makan pagi. Resepi apa yang sedap. Nak wat smoothies ke. Leh tambah pisang.
.
Fuhh. Minum masa sejuk memang terangkat selera. 😍 Heaven.
.
Ye lah kan, Maznee dah makan shaklee ni lebih 4 tahun. Baik buruk dah tahu.
.
Apa pantangnya.
.
Barulah puan sufiah dapat kesan terbaik. 
.
😊 Maznee juga ada bagitau, kalau tak faham tu.
.
Tanya je Maznee ok.
.
Alahai. 
.
Kalau zaman dulu, nak tanya khabar punyalah susah.
.
Nak hantar sms pun kena taip bahasa pendek.
.
Nak jimat kan.
.
Sekarang ni whatsap je kot.
.
Maznee jawab lagi laju dari tunggu maggie kembang bila letak air panas.
.
😎 Insyaallah
.
Selang beberapa hari. Maznee akan tanya khabar
.
Setakat ni masih belum hamil lagi. Tapi badan dah boleh nampak beza.
.
Kepala dah tak pening lagi. 😍
.
Kulit makin lembap & tak kering. Makin cantik lagi ok
.
Esp shaklee sampai habis piah makan. Nak order baru dengan Maznee.
.
Maznee doakan, semoga piah cepat memgandung. Dan dapat anak yang baik
.
Insyaallah.
.
Ada rezeki dapat awal. Paling awal pernah jadi, lepas 3 minggu makan, dah positif mengandung. Ada pula lepas 3 bulan baru hamil.
.
😍
.
Bonda pun suka anak ramai jugak ya?
.
Kalau ya, meh la whatsap Maznee. Mana tau Maznee boleh tolong rekemen mana yang patut.
.
Kita jumpa lagi ya.
.
Tata titi tutu. Assalamualaikum wrmbth 😁

2 Responses to "Jeragat muka kurang & kulit tak kering makan set kesuburan shaklee"

  1. :) alhamdulillah.. shaklee juga dapat membantu untuk memperolehi zuriat. :-*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makan set produk shaklee memang untuk kesuburan Aida.
      .
      Tapi puan ni dapat perasan ada perubahan lain.
      .
      Kulit makin bersih dan nampak cantik
      .
      Dan badan rasa cergas. Parut jeragat tu pun makin kurang

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„