Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Jeragat kurang & kulit makin cantik makan set kecantikan shaklee

Parut Jeragat hilang dam kulit cantik produk shaklee
.

Jeragat kurang & kulit makin cantik makan set kecantikan shaklee

.
Asslamualaikum wrmbth, apa khabar bonda & adik manis πŸ˜πŸ˜„
.
Maznee doakan hari ini sihat & wal afiat ya
.
Insyaallah, memang dah jadi naluri wanita kan. Nak kekal cantik & awet muda.
.
Dari yang muda kepada yang sudah berusia.
.
Semua nak cantik. Hari ni Maznee nak kongsi dengan bonda manis & adik rupawan tentang bagaimana Maznee bantu kak izyan dari melaka mendapat kulit yang lebih cantik dan muda dari usianya. πŸ˜†
.
Jika sebelum ini Maznee kongsikan tentang produk pencuci muka untuk kulit berminyak & kering.
.
Kali ini kita kongsikan tentang set suplemen untuk kecantikan dari dalam pula.
.
Kisahnya begini, kak izyan ni berusia dalam lingkungan usia emas. 50 an keatas
.
Anak anak dah besar. Dah bekerja.
.
Susah payah beliau besar anak anak hingga berjaya. Alhamdulillah.
.
Kisahnya, Kak Izyan nak suplemen untuk kesihatan & kecergasan. Dan untuk nampak cantik juga.
.
Maklumlah dah usia 5 series ni, kolagen dan berkurangan. πŸ˜€ Akak nak jaga hati dan mata suami juga.
.
.
Cuba kita ingat balik atuk nenek kita dulu. Dah berusia pun masih sihat & bertenaga.
.
Usia 80 an masih ada ke kebun.
.
Naik basikal tua pergi surau sama sama suami isteri. Wah romantik giteww
.
Apa barang romeo & juliet kan. Mati minum racun sama sama.
.
Ini ha, tok nenek gi dating pergi masjid & surau sama sama. Sampai ke akhir hayat tau.
.
Barulah cinta sejati.
.
Sedikit sebanyak, maznee paham. Kak izyan ni pum nak sihat bertenaga pada usia 5 series tu untuk kuat beribadat.
.
Nak pergi haji & umrah tak terketar ketar lutut tu macam gempa bumi 9 skala ritcer kan.
.
Nak buat tawaf 7 8 round pun steady je
.
Bukan main main tau.
.
Cer tengok bangsa lain macam orang cina & orang putih yang jaga kesihatan
.
Usia cam tu masih joging keliling padang.
.
Maklumlah kan, usia muda dah habis habis kudrat & tenaga untuk anak anak
.
Sekarang ni masa yang tersisa, nak digunakan sebaiknya. Barulah jadi macam kereta mercrdes 5 series.
.
Makin tinggal ni series makin mahal harganya kan bonda. 😍
.
Kita yang jadi anak ni pun nak tengok mak ayah kita sihat & bahagia kan
.
Cukuplah mereka dah susah dulu
.
Sekarang ni sementara mereka masih ada, kita cuba penuhi hajat mereka
.
Insyaallah ada keberkatan
.
Doa mereka kan tanpa hijab
.
Maznee rekemen set vitamin kecantikan shaklee luar & dalam untuk kak izyan.
.
Alhamdulillah, cara makan & bimbingan maznee berikan. 😍
.
Hasilnya selepas 1 bulan makan, kesan jeragat semakin hilang. Suka hati riang ria hari raya kak izyan
.
Sampai kata nak order lagi lepas ni
.
Haha
.
Maznee doakan Kak izyan istiqamah jaga kesihatan dengan shaklee. Walaupun dah berusia.
.
Kita takkan pernah terlewat jaga kesihatan 😍
.
Kan bagus bonda semua, kalau badan masih sihat diusia emas.
.
Jika bonda ada niat di hati nak lebih bertenaga & nampak lebih muda belia banding usia.
.
Sampai tengok depan cermin pun rasa tak percaya. Whatsap Maznee ya
.
Nanti kita cerita panjang. Insyaallah 😎

2 Responses to "Jeragat kurang & kulit makin cantik makan set kecantikan shaklee"

  1. Siapaa tak nak kan kulit cantik. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih melawat nani

      Perempuan semua nak cantik luar dan dalam πŸ˜€

      Cantik luar pakai skincare dan suplemen vitamin berkualiti dari shaklee

      Cantik dalam hati kena banyak istighfar dan berdoa

      😍 Semoga kita di jadikan orang yang cantik luar dalam.

      Macam doa baca cermin.

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„