Kulit makin cerah perubahan 3 minggu makan set kecantikan shaklee

Kulit makin cerah makan vitamin shaklee
.

Kulit makin cerah perubahan 3 minggu makan set kecantikan shaklee
.

Assalamualaikum wrmbth bonda suweet & adik jellita 😍 zaman kpop ni semua orang nak kulit cerah & flawless kan
.
Macam batu marmar tu.
.
Licin & bercahaya. Tak de garisan pun. Haha.
.
Jadi, banyak kali lah juga Maznee bantu bonda bonda yang wassap Maznee dapat kulit cantik.
.
Kali ni Maznee nak cerita kisah Puan Azwa. 😁
.
Puan Azwa ni wassap Maznee. Lepas baca blog ni kan
.
.
Dan juga skincare yang sesuai & berkesan. Shaklee pun ada skincare tau
.
Dari pencuci muka untuk kulit sensitif & berminyak. Kepada toner muka yang bagus tanpa alkohol.
.

Bagaimana kulit yang cantik boleh hilang serinya?

.
Kisahnya, dulu sebelum kahwin & ada anak muka Azwa ni kulitnya cantik.
.
Lepas kahwin, kulit masih lawa lagi. Alhamdulillah, rezeki Allah bagi kan.
.
Tapi lepas dapat anak no 2, perubahan makin terasa.
.
Wajah yang dahulunya bersih bagaikan mutiara yang dilindungi tiram di lautan pacific tu.
.
Dah naik jerawat.
.
Makin kusam & kering. Maklumlah bila usia meningkat, banyak betul kita dah korbankan untuk besarkan anak anak
.
Masa & tenaga. Susu ibu yang kita berikan pada si manja tu pun ambil kalsium dari tulang & gigi.
.
Vitamin & lembapan dari kulit. Kolagen pun diambil sama
.
Sebab tu bonda perlu makan berkhasiat. Nak cukupkan keperluan ni
.
Sekarang ni, target Azwa nak atasi masalah jerawat ni sebelum melarat larat sampai berparut jeragat.
.
πŸ˜‚
.

Produk shaklee untuk kulit kembali cantik seperti pelangi pagi

.
Masa tu Maznee rekemen Azwa ambil set vitamin untuk kulit. Ada vitamin c shaklee untuk ikat kolagen baru bawah kulit
.
Dan sebagai antioksida semulajadi.
.
Boleh awet muda tau kalau makan berterusan. Baru kulit cantik
.
Dan juga vitamin c shaklee ni kaya dengan bio flabanoid dari tumbuhan yang membantu kulit kelihatan lebih cerah.
.
Seriusly. Sebab Azwa perasan kulit makin cerah lepas 3 minggu makan.
.
Masa Maznee menyusukan anak no 2, makan juga vitamin c shaklee yang ada dalam set berpantang.
.
Kesannya susu ibu yang diberikan pada simanja kaya vitamin c
.
Anak no 2 ni umpama bersalin kulit. Kulitnya jadi makin cerah. 😍
.
Sebab anak premature kan. Niatnya nak bagi sihat je. Tapi dah jadi cerah sekali.
.
Selain tu, Azwa makan juga Alfafa complex shaklee untuk detoks badan & cuci usus.
.
Dan untuk kurangkan resdung jika ada. Itu punca jerawat biasa keluar
.
Selang beberapa ketika, Azwa ambil pula pencuci muka nutriwhite untuk bersihkan kulit sampai liang roma
.
Nak elakkan kulit berminyak sampai tersumbat.
.
Dan juga toner Shaklee untuk melembap & melindungi kulit dari matahari. Soothing radiance whitening softener
.
Alhamdulillah, πŸ˜„ masa kali terakhir Maznee tanya Azwa, perubahan tu dah ada.
.
Nak teruskan pakai je.
.
Maznee pun tak sabar nak dengar feedback Azwa lepas beberapa bulan pakai
.
Insyaallah, nanti Maznee update ok.
.
Kan best kalau kita dapat kekalkan kulit yang nampak muda lebih lama kan bonda?
.
Insyaallah boleh, kena labur sikit pada masa & duit.
.
Barulah semangat nak tengok muka depan cermin kan. 😍
.
Bonda boleh whatsap Maznee jika ada sebarang soalan ya.
.
Mana tau, ada masalah kulit yang dah lama buat perut tu kosong. Sebab tak lalu makan
.
Dan tidur pun tak cukup sebab asyik terbayang bayang kenangan zaman dulu. Hehe
.
Jumpa lagi ya. Assalamualaikum wrmbth & salam sejahtera

4 Responses to "Kulit makin cerah perubahan 3 minggu makan set kecantikan shaklee"

  1. sape yang tak nak cantikkan
    dan kalau nak cantik, haruslah melabur! =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih melawat blog maznee yana yani
      .
      Kena labur dari muda kalau nak maintain cantik & kulit kelihatan ayu 😍

      Padam
  2. Ramai yang masa mengandung kena masalah kulit sebab hormon. Orang cakap pembawakan. Tapi sekarang banyak sangat skincare ada banyak bahan kimia. Boleh affect kita terutamanya baby. Risau kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Skincara yang ada bahan kimia tu bukan je bahaya pada kita wanita. Tapi pada anak anak kita kan.
      .
      Terutama kalau kita sedang mengandung

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„