Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Produk Shaklee paksa ibu berpantang ini cergas & kulit cantik berseri seri

Produk Shaklee paksa ibu berpantang ini cergas & kulit cantik berseri seri

.
Ibu berpantang cergas & cantik
Assalamualaikum wrmbth
.
Ibu dalam pantang bersalin ni biasa kita lihat letih & lesu tak bermaya
.
Dengan mata sembap & muka yang pucat. πŸ˜… Adakah mustahil untuk bonda yang sedang mengandung, untuk bersalin dengan cergas & nampak cantik berseri?
.
Memang mungkin.
.
Ini yang dikongsi oleh puan Mas yang dipuji kawan & saudara yang melawat. 
.
Kak Mas kelihatan bertenaga, & nampak lebih berseri seri macam orang muda baru kahwin tau. 
.

Pengalaman Kak Mas makan produk shaklee semasa berpantang untuk nampak cergas sihat & kulit cantik berseri seri 😍

.Produk shaklee ibu pantang cergas sihat kulit cantik berseri
Kak Mas ni bukan mudah tau. Usia dah 40an masa bersalin anak bongsu ni
.
Biasa kalau usia dah masuk 4 series ni.
.
Urat dah banyak putus.
.
Ingatan pun dah tak berapa kuat. Dan kulit kurang serinya.
.
Sebab anak anak dah ambil kan.
.
Lain pula dengan Kak Mas, masa bersalin anak bongsu, kawan lawan semua terbeliak mata tak percaya
.
Kak Mas nampak sihat wal afiat & bertenaga
.
Wajah berseri & dengan senyuman terukir di muka
.
Ramai bertanya apa rahsianya.
.
Rahsia tu tak de, pantang makan & ambil set bersalin lengkap shaklee saja. Alhamdulillah, berjaga malam pun rasa cergas. Berat badan pun cepat je turun & susu meriah. πŸ˜ƒ
.
Tak ada rahsia kan?
.
Tambah lagi anak kak Mas dah ramai.
.
Pantang sendiri je kan ditemani anak anak
.
Kemudian, bila dah habis pantang. Haid pun datang semula cantik teratur. Tak ada period berketul ketul. Warna darah pun dah tak hitam. Senggugut pun tak de
.
Alhamdulillah
.

Produk shaklee yang membantu kak mas berpantang dengan mudah

.
Kak Mas ambil set bersalin lengkap shaklee.
.
Dalam set ini ada banyak khasiat untuk badan kita sembuh semasa pantang bersalin
.
Dan perut kita kempis macam bulan ramadhan.
.
πŸ˜‚
.
Orang puasa kat masing masing nampak lebih rata
.
Produk shaklee yang ada dalam. Set ini tak banyak. Ada 6 saja.
.
  1. Vitalea
  2. Alfafa complex
  3. Vitamin c
  4. Ostematrix untuk kalsium
  5. Esp untuk protein penyembuh & badan cergas
  6. Omegaguard untuk bakar lemak & susu pekat
Alhamdulillah, ramai dah ibu bersalin selain Kak Mas yang kembali hot menawan 
.
Lepas bersalin
.
Alhamdulillah juga sebab Kak Maz dapat bimbingan cara menggunakan produk shaklee sepanjang waktu bersalin dari agen shaklee berpengalaman 😍
.
Kalau bonda berada di kedah boleh dapatkan set bersalin shaklee dari puan Aida. Aida dah makan produk ni sendiri.
.
Dan berjaya kempiskan perut semasa pantang & menyusukan anak. Dah 20kg turun lepas melahirkan anak. Aida ni agen shaklee kodiang & kedah.
.
Kalau di penang pula, bonda boleh tanya Manal. Puan Manal dapat bimbingan Maznee masa bersalin dulu.
.
Hasilnya berat turun 14 kg. Memang kempis perut & muat baju dalam almari. πŸ˜… Manal ni sekarang pengedar shaklee bayan lepas.
.
Orang penang boleh pakat ramai ramai tanya Manal, cara nak bersalin & kuruskan badan serentak.
.
Insyaallah, ada banyak lagi pengalaman ibu melahirkan anak yang dah kurus.
.
Bonda boleh baca kisahnya didalam blog ni.
.
Atas faktor masa, maznee tak sempat kongsi semua dalam artikel ni
.
Jika bonda nak tahu fungsi hebat memikat setiap produk dalan set ini. Boleh baca disini
.
Maznee pernah kongsi.
.
Alhamdulillah, Maznee doakan kak Mas makin sihat & cantik menawan walaupun usia makin meningkat
.
Baru senang nak beribadat kan 😎
.
Jika bonda dah hampir nak bersalin, dan perlukan bantuan dari stokis shaklee klang bertanggung jawab untuk cod atau guide mendapat hasil terbaik
.
Boleh whatsap dan hubungi Maznee ya. 019-265-3791

9 Responses to "Produk Shaklee paksa ibu berpantang ini cergas & kulit cantik berseri seri"

  1. shaklee memang TERBAIK!! TAK PERCAYA? meh whatsapp Aida... 0174759463

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohoo. Bagus betul Aida ni. Sebab dah makan sendiri set bersalin shaklee kan 😍

      Padam
    2. Ohoo. Bagus betul Aida ni. Sebab dah makan sendiri set bersalin shaklee kan 😍

      Padam
    3. shaklee mmg terbaik..dah pernah cuba2 nak try guna produk lain...tp shaklee is the BEST

      Padam
    4. Alhamdulillah, semoga istiqamah ya

      Padam
  2. sebelum ni memang makan shaklee utk set menyusu, insha allah nnti akan sambung semula

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memwng ada makan produk shaklee untuk banyakkam susu ya
      .
      Semoga anak makin sihat & bam bam ya
      .
      Sedap nak cubit pipi

      Padam
    2. anak aida yg no 2 ni pon ramai yg geram..nk cubit pipi

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„