Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Produk shaklee turun berat badan : Cara kurang 14 kg & Muat semula baju zaman anak dara

Produk shaklee paksa ibu ini turun berat badan 14 kg & Muat semula baju zaman anak dara

.
Ibu slim lepas pantang bersalin
Assalamualaikum wrmbth. 
.
Ramai dari kita lepas kahwin & bersalin. Berat badan naik.
.
Dan susah nak turun.
.
Terpaksa makan suplemen & produk shaklee untuk turun berat
.
Kalau tak, sampai ke sudah tak turun
.
Akibatnya, banyak baju baju lawa & mahal zaman kita muda remaja yang berkelip kelip batu kristalnya tersadai sepi.
.
Di dalam almari.
.
Bila nak pakai, sangkut kawasan pinggang, pinggul & lengan. 
.
Betapa masa indah berlalu pergi. Ada yang patah hati & putus asa. Membiarkan masa berlalu pergi
.
Lagi best, ada yang sedekahkan baju tu pada adik adik & akak cleanet kat opis (kisah benar πŸ˜‚)
.
Hehehe
.
Betul ke berat yang naik tu takkan boleh turun lagi?
.
Nak tak bonda semua kalau Maznee ceritakan kisah wanita biasa, sama macam kita.
.
Dirumah jadi isteri & ibu mithali. Kat pejabat jadi pekerja cemerlang hehe.
.
.Testimoni ibu kurus 14 kg makan shaklee
Kisah 2 orang ibu yang nampaknya berlumba lumba turunkan berat badan. Sorang kurus 14 kg. Sorang lagi slim 20 kg lepas pantang bersalin
.
Wah. Banyak kan!
.
Tanpa senaman berat berat. Dan hanya makan produk suplemen shaklee untuk kesihatan
.

Pengalaman 2 ibu yang turun berat lebih 14 kg cara sihat dengan produk shaklee
.

Kisah pertama berlaku di kedah. Area kodiang changlun. Puan Ai baru lepas bersalin.
.
Nak turunkan berat badan. 
.
Sambil sambil menyusu anak. Masa tu baru nak berjinak jinak cuba makan produk shaklee
.
Ai cari agen shaklee yang boleh dipercayai untuk tanya harga & panduan cara makan. Masa tu cari kat internet. Cari agen Shaklee Changlun kedah.
.
Utara sana
.
Tapi Jumpa no Maznee. Agen shaklee klang. Di kampung rantau panjang. Nak cod memang tak boleh lah.
.
Bukan main jauh lagi. Tapi yang penting bila whatsap tu maznee jawab kan. Soalan pun terjawab
.
Agaknya rase serasi kot, Aida minta maznee rekemen set kurus shaklee yang paling berkesan. Dan guide cara penggunaan yang betul
.
Alhamdulillah, dengan tunjuk ajar yang betul sekarang ni dah turun 20 kg. Makin sihat & cergas
.
Produk yang bagus, kalau tak pandai guna pun jadi membazirkan.
.
Contohnya pencuci muka shaklee untuk kulit yang berminyak. Shaklee ada cleanser nutriwhite untuk kulit cantik. Skincare 100% semulajadi
.
Kalau salah pakai, makin banyak jerawat yang keluar.
.
Samalah juga dengan produk shaklee untuk diet
.
Cara makan pun kena seimbang.
.
Sebab sekarang ni kan rakyat Malaysia ramai yang obes.
.
Banyak makan lemak sampai sakit jantung diisytiharkan pembunuh no 1 negara.
.
Hmm.
.
Puan Ai pun sekarang dah fit dan sihat. 
.
Kisah kedua berlaku di bayan lepas pulau pinang. Penang kan syurga makanan
.
Makanan berkari dan berempah
.
Memang siapa pergi sana tak kenyang & berat tak naik. 
.
Puan Min naik berat 14 kg semasa mengandung
.
Sedang cari set bersalin untuk digunakan semasa berpantang
.
Dan kalau boleh biarlah produk ni boleh bantu banyakkan susu ibu. 
.
Dan kuruskan badan sekaligus
.
Nak dijadikan kisah, Puan Min ada terdengar dari kawan kawannya yang set bersalin shaklee ni bagus
.
Jadi carilah beliau tentang agen stokis Stokis bayan lepas shaklee. Dekat usm, pantai feringgi & bukit jambul. 
.
Sekarang ni kan dunia tanpa sempadan. 
.
Cari punya cari, godek sana sini. Baca itu ini
.
Akhirnya jumpa no Maznee. 
.
Mak mak zaman sekarang ni bukan main pandai lagi tau.
.
Rajin membaca, puan Min ni bila nak beli sesuatu bukan lihat harga saja. 😍
.
Min baca apa kandungan tiap produk & testimoni pelanggan lepas
.
Baca apa baik buruknya.
.
Sebab nak makan sendiri kan. Kalau produk tu tak selamat. Bukan saja berbahaya untuk ibu. Malah untuk baby sekali
.
Bila min tanya Maznee, banyak soalan yang dah disalin atas kertas A4 agaknya disoalnya satu satu.
.
Hehe
.
Contohnya harga set kurus shaklee 2017. 
.
Alhamdulillah. Min puas hati dengan jawapannya. 
.
Jadi Maznee pun guide beliau cara pemakanan produk ibu pantang Shaklee. Nak bagi susu banyak & kurus semula. Badan pun cergas dalam pantang
.
Sekarang ni, baju lama Min dah muat semula. 
.
Berat pun dah turun 14kg.
.
Banyak kan?
.
Kan best kalau bonda pun bileh turun berat macam puan Ai & Min kan?
.
Insyaallah boleh. Asalkan sanggup.
.
Kalau bonda nak bentuk badan yang menawan & sihat. Kurus lagi slim tu. Boleh whatsap Maznee ok
.
Nanti kita sembang caranya. Insyaallah. Jumpa lagi. Assalamualaikum wrmbth bonda

10 Responses to "Produk shaklee turun berat badan : Cara kurang 14 kg & Muat semula baju zaman anak dara"

  1. Balasan
    1. Maintain slim dan kurus
      .
      Baru sihat wal afiat. hehe

      Padam
  2. Malu nak cakap tapi dari dulu bila balik kampung, semua orang suka cakap, makin gemuk. Padahal rasa macam dah susut, tapi, sejak amal set kurus dan menyusu ni, semua tegur badan makin slim. Dah boleh pakai baju sebelum kahwin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepas ni makin seronok balik kampung ya Manal.
      .
      Kalau dulu orang tegur makin gemuk, badan makin bulat. Malu rasanya
      .
      Sekarang ni mulut yang berkata kata dah diam kan.

      Padam
  3. kena usaha sikit lg ni kalau nak paki bju zaman anak dara...he3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah kejap lagi boleh la tu kan

      Padam
  4. cakap pasal kurus ni, belum capai lagi berat badan ideal ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahun 2017 ni baru je mula tuan Aju.
      .
      Apa lagi, mesti kena kuruskan berat
      .
      Hihi

      Padam
  5. sape je tak suka kurus. memang mak mak tambah kalau dah bertambah anak ni mesti focus nak kurus tak nak cit cit dah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kurus tak sihat pun tak bagus juga kan kira
      .
      πŸ˜…
      .
      Baik kurus slim & sihat.
      .
      😍
      .
      Baru boleh mudah beribadat

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„