Pengedar Shaklee Jalan Kebun Shah Alam 😁

Pengedar Shaklee Jalan Kebun Shah Alam πŸ˜

.
masjid kampung jalan kebun shah alam
Orang jalan kebun mesti tahu kan masjid kampung kita ni.
.
Assalamualaikum Wrmbth, Anda mencari pengedar shaklee di kampung Jalan Kebun Shah Alam?
.
Jangan risau, kami sedia membantu
.
Insyallah produk Shaklee idaman anda akan kami hantar terus ke rumah secara COD atau pun melalui pos.
.


.
Insyaallah kami mahir dengan kampung kita.
.
Beritahu saja alamat & kami akan hantar terus ke depan pintu rumah anda.
.
Tak payah susah susah nak keluar rumah berpanas matahari kan.
.
hehe
.

Lokasi Pengedar Shaklee Di Jalan Kebun Seksyen 36 Shah Alam

.
Sekiranya anda mahu datang sendiri ke lokasi kami di Jalan kebun.
.
Boleh datang ke rumah kedai di simpang Jalan Haji Said.
.
Yang ada kedai gunting rambut, kedai runcit & kedai basikal tu
.
Bagi memudahkan anda, ini peta lokasinya
.
 
.
koordinat ejen shaklee jalan kebun
Masukkan koordinat ini 2.972181, 101.526157 didalam google map atau pun Waze. Mudah saja nak cari kami

Ini pandangan untuk google street view lokasi kami. Anda boleh klik untuk pandangan 3D
.
 
.
Canggih sekarang ni kan teknologi.
.
kedai jual shaklee jalan kebun

Tak sangka gambar kedai pun boleh 3 dimensi dan boleh lihat dari pelbagai pandangan
.
Maznee boleh hantarkan vitamin shaklee mase sis sedang bersuka ria bersama keluarga dengan servis lebih laju dari tunggu mee segera masak? 😍
.
Jangan risau ya… 
.
Masalah adik & bonda manis boleh selesai. Semuanya dihujung jari je tau
.
Whatsap / sms pengedar Shaklee pebret di Jalan Kebun 
.
Maznee akan membantu adik suweet & bonda hot untuk pilih produk shaklee yang tepat untuk selesaikan hajat di hati.
.
Yang buatkan mandi tak basah & tidur tak kenyang.
.
Dan menghulurkan tangan lembut penuh vitamin kasih semasa & selepas tempahan produk shaklee. 
.
Kampung kita ni bukan besar mana pun kan. Jalan jalan ni semua Maznee dah khatam. Hehe


  1. Jalan Kampung batu 7
  2. Jalan Abdullah
  3. Jalan Bakri
  4. Jalan Haji Taib
  5. Jalan Haji Yusof
  6. Jalan Haji Abdul Aziz
  7. Jalan Haji Hussin
  8. Jalan teluk kapas
.
Bagitahu Maznee saja & Whatsap 019-265-3791
.
Selepas persetujuan dibuat, penghantaran boleh dilakukan terus kepada anda secara cod
.

4 Sebab kenapa orang Jalan Kebun suka whatsap Maznee sebagai agen pengedar shaklee pilihan

.
Ada 4 sebab kenapa anda perlu memilih Maznee sebagai pengedar Shaklee anda :-
.
  1. 😎 Berpengalaman menggunakan produk Shaklee lebih kurang 4 tahun. Segala masalah atau pertanyaan anda mengenai Shaklee, akan Aida bantu selesaikan. 
  2. 😎 Maznee akan consult anda dari segi pengambilan vitamin & juga jadual pemakanan yang sesuai dengan masalah dan situasi anda. 
  3. πŸ˜„ Maznee juga pernah & sedang menggunakan Set bersalin, set kecantikan kulit & set menyusu Shaklee. 
  4. 😁 Maznee akan membantu anda sebaik mungkin untuk merasai keberkesanan produk Shaklee dan menjadi sebahagian daripada kami.

.
Jika anda memerlukan khidmat Maznee untuk penghantaran produk terus kepada adik & bonda,
.
Hubungi number di bawah dan buatlah pesanan anda segera. 
.

Call/SMS/Whatsapp : 

019 2653791
.

2 Responses to "Pengedar Shaklee Jalan Kebun Shah Alam 😁"

  1. sis mazni mmg terbaik sbb tu org pilih dia nk beli shaklee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila bila masa nak shaklee di jalan kebun whatsap saja maznee

      Orang shah alam pun boleh

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„