Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Pengedar Shaklee Petaling Jaya 2017 & COD ke rumah!

Assalamualaikum Wrmbth & Salam Sejahtera. Tuan & puan sedang mencari pengedar Shaklee Petaling Jaya
.
Tak payah cari jauh jauh. Maznee kan ada
.
Maznee akan bantu penduduk petaling jaya dapatkan vitamin Shaklee yang
  1. Ambil terus stok baru dari HQ Shaklee
  2. Lambat lagi tarikh luput (Expiry date)
  3. Hantar terus ke rumah anda
Tak payah nak pening pening kepala nak hidupkan enjin & bayar tol bagai.
.
shaklee petaling jaya
.
Nak menunggu pun minyak kereta jalan. Nak cari parking lagi
.
Kalau sesat cari jalan lagi lah buang masa kan
.
Baik tuan puan duduk rumah makan makan dengan suami & isteri.
.
Atau main kejar kejar dengan anak keliling rumah
.
Baru namanya keluarga bahagia kan
.
Badan pun sihat sebab keluar peluh. Tak gitu. Beress!
.

Kenapa pilih Maznee Ejen Shaklee Petaling Jaya?

Nak makan produk Shaklee penting untuk tahu
  1. Bila nak makan
  2. Berapa banyak nak makan
  3. Macam mana nak makan? 
Maksudnya bukan makan sambil berlari & tengok tv. Tak tak
.
.
Bukan macam tu
.
Maksud Maznee, macam mana nak makan vitamin Shaklee ni supaya semua yang kita makan 
.
Dapat semaksimum boleh
.
Oh giteww
.
Gitew la
.
Beres saja
.
Tuan & Puan kan dah keluar belanja & pelaburan untuk hidup sihat. 
.
Biarlah berbaloi semua tu kan
.
Sedangkan dalam ibadat pun kena tahu ilmu & caranya untuk dapat hasil terbaik
.
Tak percaya?
.
Kan ada riwayat yang cakap berapa banyak orang yang puasa tapi dapat lapar dan dahaga saja
.
Takwa tak dapat.
.
Mana silapnya tu?
.
Dan kan ada riwayat kata, berapa ramai orang yang solat tapi dapat penat saja?
.
Tungang tunggik dah siap
.
Khusyuk tak de
.
Apa silapnya?
.
Ilmu & kefahaman dalam beramal.
.
Hehe
.

Mana nak cod shaklee petaling jaya? I penat lah nak pergi transfer duit kat mesin CDM tu. Nanti kad atm kena telan

Hmm.
.
Kes berat ni. Tapi tak pe. Kami sanggup tolong. Whatsap je no Maznee ni 019-265 3791
.
Kami siap hantar vitamin shaklee ni sampai depan pintu rumah
.
Tak payah nak pos pos
.
Biar abang posmen tu rehat sehari dua.
.
Nanti masa sampai, bagi je bayaran untuk vitamin Shaklee ini COD
.

Shaklee Branch Petaling Jaya tak ada ke? I ni suka shopping bagai. Rasa menggigil nak swipe kad ni

Alamak puan
.
Kalau nak tolong bahagian ni. Memang tak dapat kot
.
di PJ ni memang tak ada cawangan shaklee petaling jaya. Jadinya kami yang jadi pengedar sah ni yang tolong selesaikan masalah ni
.
Kita tolong swipekan kad bank kami. Sampai calar balar kad tu
.
Hehe
.
Puan tunggu je kami sampai
.
Apa susah. Share je location dengan kami
.
Nanti tak lama kami sampai lah tu
.
Same day delivery insyaallah
.
Stokis Shaklee petaling jaya yang suka memandu mengharungi sesak
.
Dan tak kisah bayar tol macam Maznee ni suka duduk dalam kereta
.
Hehe
.
Pasang air cond kuat kuat. 
.
Semua untuk keselesaan anda
.

.
Semalam Maznee baru lepas hantar 2 Botol Vivix Shaklee ke Vista Angkasa untuk puan As
.
Puan As ada sakit sakit lutut. Mula mula maznee ingatkan nak makan vivix shaklee merawat kencing manis
.
Maznee nak pos vivix, beliau malas nak pergi beratur panjang kat depan bank
.
Tau jelah kan
.
Bila dah hari gaji, bukan main panjang lagi
.
Huh
.
Jenuh menunggu
.
Lutut yang sakit tu bertambah berdenyut denyut.
.
Sudahnya nak COD Shaklee di Vista Angkasa di kampung kerinchi petaling jaya
.
.
Senang
.
Lepas tu, Puan As nak tanya soalan, Whatsap je Maznee bila bila masa. Maznee bagi vivix shaklee harga 2017.
.
Senang
.
Insyaallah. Kalau tuan puan nak hantar outstatuion boleh boleh. Tempat tempat yang tak de branch shaklee. Contohnya cawangan shaklee klang
.
Hehe
.
Tuan puan cakap saja nak cuba produk shaklee yang mana. Nak pakai set berpantang terbaik ke. 
.
Lengkap dengan panduan makan yang betul
.
Whatsap je Maznee Azmi 019-265 3791
.


Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at hargasetbersalin.blogspot.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

4 Responses to "Pengedar Shaklee Petaling Jaya 2017 & COD ke rumah!"

  1. Sebelum kahwin dulu memang saya duduk pj di vista angkasa tu

    Senang sebab stesen komuter universiti tu dekat sebelah rumah

    Lepas tu stesen bas pun sebelah tu juga

    Senang

    Student universiti memang ramai kan

    Orang petaling jaya order je shaklee cod

    Senang tak payah nak cari mesin atm dan cdm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni stesen lrt tu dah tukar nama

      Kl gateway university station

      Siap sambung dengan shopping complex seberang jalan

      Flat kerinchi lama kawasan pasar malam tu dah tak ada

      Padam
  2. Baguslah setiap tempat ada pengedar shaklee, mudah customer nak repeat order

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siapa yang selesaikan masalah pelanggan akan dapat manfaat bersama sama

      😁

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. 😉 Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim 🌄