Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Skincare Shaklee YOUTH 2018! Ini Harga & Panduan Lengkap [TERKINI]

Shaklee Youth untuk kulit muka bertambah cantik & muda lebih lama

set shaklee youth untuk kekal remaja

Akhirnya Shaklee dah keluarkan skincare baru untuk ganti nutriwhite & enfuselle

Ada produk baru ya?

Ya

Nama set skincare YOUTH Shaklee


Akhirnya skincare baru dari Shaklee telah tiba! 

Produk penjagaan kulit baru dari shaklee ini direka untuk memastikan orang melihat diri kita secantik yang diharapkan hati.

Ini dapat dicapai melalui skincare Shaklee youth

Macama mana caranya?

Shaklee youth akan menumbuhkan semula sel-sel kulit baru supaya kulit muka kita kelihatan lebih muda. 

Berbanding usia sebenar

Shaklee Youth menjanjikan kulit yang lebih sihat secara dramatik macam drama korea tu

Mahal 100% jaminan yang kulit kita akan kelihatan lebih muda.

Paling meyakinkan lagi

Ini bukan seperti produk penjagaan kulit biasa

Teknologi canggih shaklee gunakan telah melampaui menangani penuaan di permukaan kulit saja

Malah, jauh lagi bagus dari itu,Shaklee youth meresap ke dalam sel kulit kita. 

Dan memberikan kesan kulit nampak lebih muda

Shaklee youth berjaya melakukan ini 

Dengan menggunakan teknologi yang telah patentkan yang berupaya untuk mengaktifkan protein penting untuk kemudaan

Dan membuatkan protein ini menjana semula sel-sel kulit menghasilkan lebih banyak kolagen & elastin yang membantu kulit kita bertindak lebih muda

Set kecantikan kulit Shaklee YOUTH ini akan menjadikan kita muda lebih lama

100% bahan dari tumbuhan, bebas kekejaman terhadap haiwan, bebas gluten 

Dan selamat daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya & ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal

Tampil lebih muda luar & dalam dengan Set Skincare Anti-Penuaan keremajaan Shaklee.


YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Set ini terdiri daripada 7 produk berikut

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.


2. Perfecting Skin Toner

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.


3. Youth Activating Serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee

Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.


4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1

Tanpa bahan kimia.

Hanya bahan semulajadi

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut 


5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

Dulu dalam set nutriwhite

Ada krim malam yang hampir sama fungsinya

Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.

Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin.

Dan lebih bercahaya.


6. Radiance C + E Capsules

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan.

Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.

Gunakan tanpa was was.


7. BB Cream

Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita. 

Dan

Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi. 


Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.


Set Shaklee YOUTH ni ada kajian penyelidikan klinikal & saintifik ke?

kajian klinikal dan saintifik shaklee youth


Betul ke wanita yang memakai Shaklee YOUTH akan kelihatan lebih muda? 



Dibangunkan oleh ahli kulit kelas dunia, Skin Age Index digunakan untuk menentukan usia sebenar kulit kita


Semua produk Shaklee akan melalui kajian terperinci

Bukan kajian biasa tau

Tapi

Pakar pakar kelas dunia yang Shaklee ambil untuk buat kajian ni

Satu cara untuk pakar ini mengukur keremajaan kulit kita ialah

Dengan menggunakan Skin Age Index

Atau indek usia kulit

Ini dilakukan dengan mengukur tanda-tanda penuaan utama termasuk 
  1. kedutan
  2. tona kulit
  3. keteganganan 
  4. dan tekstur. 

Ini memberikan maklumat, klinikal untuk membuktikan Shaklee YOUTH mempunyai kesan keremajaan pada penampilan & umur kulit.


Kajian telah dibuat untuk mengukur umur kulit sekumpulan wanita 

Dan kemudian memberi mereka mencuba Shaklee YOUTH

Apa yang berlaku?

Jeng jeng jeng

Setelah menggunakan rejimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Shaklee

Skin age index wanita ini di ukur sekali lagi. 

Hasilnya luar biasa. 

Amazing

Hasil kajian

Telah menunjukkan bahawa


  1. 100% atau kesemua wanita yang menggunakan Shaklee Youth TERBUKTI melalui ujian klinikal, mempunyai kulit lebih muda
  2. Dan 2/3 daripada wanita yang menggunakan Shaklee YOUTH mempunyai usia kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA
Wauuuuu

10 tahun bukan sikit tu


Rangkaian Skincare YOUTH Shaklee menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE. (Ditamatkan pengeluaran pada ogos 2017)

Rasanya cik puan mesti pernah pakai kan


skincare shaklee youth

Cara menggunakan Shaklee Youth Untuk Kulit 10 Tahun Lebih Muda dari usia sebenar!

Regimen Penjagaan Kulit Anti-Penuaan YOUTH® Shaklee di cipta untuk di pakai dalam 4 langkah mudah:

  1. Membersihkan
  2. Mencerahkan
  3. Pembaharuan
  4. Melembapkan (Menghidrat & melindungi)

Regimen Anti Penuaan YOUTH yang maju & canggih direka untuk berfungsi bersama-sama untuk memberikan hasil yang luar biasa dengan manfaat yang bertambah dari masa ke masa. 

Maknanya

Kesan pemakaian akan lebih baik lebih lama ia di gunakan

Setiap produk dalam rangkaian skincare YOUTH dibangunkan dengan vitamin anti-penuaan


Dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan kulit yang lebih baik dengan hanya 4 langkah mudah.

  1. Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  2. Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
  3. memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
  4. Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH
  5. YOUTH ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM
  6. Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C E
Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Maznee pun dah tak sabar nak tunggu Shaklee YOUTH sampai ke Malaysia

YOUTH SKINCARE ni belum lagi ada di Malaysia. 

12 bulan lagi

Tak lama. 

Pejam celik tak sedar dah sampai

3 Responses to "Skincare Shaklee YOUTH 2018! Ini Harga & Panduan Lengkap [TERKINI]"

  1. Bagusnya shaklee youth ni ya. Produk skincare shaklee terkini yang lengkap untuk dapat kulit muka yang cantik berseri

    BalasPadam
  2. Inilah rupanya skincare terbaru dari shaklee

    Ibu pernah pakai nutriwhite shaklee sebelum ni, sekarang ni dah tukar dengan yang baru ya

    Boleh cuba lepas sampai di malaysia

    BalasPadam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„