YOUTH Skincare terbaik Shaklee 2018

Shaklee Youth untuk kulit muka bertambah cantik & muda lebih lama

set shaklee youth untuk kekal remaja

Akhirnya Shaklee dah keluarkan skincare baru untuk ganti nutriwhite & enfuselle

Ada produk baru ya?


Ya.


Produk tersebut ialah set skincare YOUTH Shaklee.



Akhirnya skincare baru dari Shaklee telah tiba! 

Produk penjagaan kulit baru dari shaklee ini direka untuk memastikan orang melihat diri kita secantik yang diharapkan hati.


Ini dapat dicapai melalui skincare Shaklee youth.


Macam mana caranya?


Jadual.
Artikel ini terdiri dari 8 bahagian. Klik pilihan anda sekarang untuk terus melompat ke bahagian tersebut
pilih topik vivix shaklee
Pilih & tekan untuk terus ke bahagian tersebut


Jika tuan & puan mempunyai sebarang soalan mengenai YOUTH Shaklee, boleh hubungi Maznee di WhatsApp / SMS / Telegram : 019-265-3791


Review.
Berminat mencuba Skincare YOUTH dari Shaklee? Jangan beli sebelum baca habis ulasan ini. Lengkap dengan gambar & tips hebat!


Review youth shaklee lengkap


Shaklee youth akan menumbuhkan semula sel-sel kulit baru supaya kulit muka kita kelihatan lebih muda. 

Berbanding usia sebenar


Shaklee Youth menjanjikan kulit yang lebih sihat secara dramatik macam drama korea tu


Mahal 100% jaminan yang kulit kita akan kelihatan lebih muda.


Paling meyakinkan lagi


Ini bukan seperti produk penjagaan kulit biasa


Teknologi canggih shaklee gunakan telah melampaui menangani penuaan di permukaan kulit saja


Malah, jauh lagi bagus dari itu,Shaklee youth meresap ke dalam sel kulit kita. 


Dan memberikan kesan kulit nampak lebih muda.



Shaklee youth berjaya melakukan ini 


Dengan menggunakan teknologi yang telah patentkan yang berupaya untuk mengaktifkan protein penting untuk kemudaan


Dan membuatkan protein ini menjana semula sel-sel kulit menghasilkan lebih banyak kolagen & elastin yang membantu kulit kita bertindak lebih muda


Set kecantikan kulit Shaklee YOUTH ini akan menjadikan kita muda lebih lama


100% bahan dari tumbuhan, bebas kekejaman terhadap haiwan, bebas gluten 


Dan selamat daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya & ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal


Tampil lebih muda luar & dalam dengan Set Skincare Anti-Penuaan keremajaan Shaklee.



KLIK SINI SEKARANG UNTUK KEMBALI KE MENU DI ATAS

Kelebihan.
Apa kebaikan menggunakan set skincare shaklee YOUTH untuk kita? Baca panduan lengkap ini untuk mengetahui kelebihan.



KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Set ini terdiri daripada 7 produk berikut


1. Luminous Gel Oil Cleanser

Luminous Gel Oil Cleanser


Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

Nak tahu lebih lanjut tentang pencuci muka YOUTH? Boleh KLIK link di bawah. Ulasan lengkap tentang pembersih wajah ini.

>Review Pencuci Muka YOUTH Shaklee<


2. Perfecting Skin Toner

YOUTH Shaklee Perfecting Skin Toner


Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

Maznee ada tulis review lengkap tentang toner Shaklee ini. Klik link di bawah.

>Review Toner Shaklee YOUTH<


3. Youth Activating Serum

YOUTH Shaklee Youth Activating Serum


Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee


Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.


Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.


Banyak lagi kelebihan Serum Shaklee ini untuk kecantikan kulit kita. KLIK link di bawah untuk ulasan lengkap.

>Review Serum YOUTH Shaklee<


4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

YOUTH Shaklee Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30


Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1


Tanpa bahan kimia.


Hanya bahan semulajadi


Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut 



5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

YOUTH Shaklee Advanced Renewal Night Cream


Dulu dalam set nutriwhite

Ada krim malam yang hampir sama fungsinya


Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.


Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.


Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin.


Dan lebih bercahaya.


Banyak kebaikan menggunakan krim malam untuk kecantikan kita. Tapi apa perbezaan krim malam YOUTH dengan produk lain di pasaran?

KLIK link di bawah untuk ulasan lengkap night cream Shaklee terbaru ini.

>Review Night Cream YOUTH Shaklee<


6. Radiance C + E Capsules

YOUTH Shaklee Radiance C + E Capsules


Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan.

Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.


Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.


Gunakan tanpa was was.



7. BB Cream


Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita. 

Dan


Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi. 



Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.


Set Shaklee YOUTH ni ada kajian penyelidikan klinikal & saintifik ke?

kajian klinikal dan saintifik shaklee youth


Betul ke wanita yang memakai Shaklee YOUTH akan kelihatan lebih muda? 




Dibangunkan oleh ahli kulit kelas dunia, Skin Age Index digunakan untuk menentukan usia sebenar kulit kita



Semua produk Shaklee akan melalui kajian terperinci

Bukan kajian biasa tau

Tapi

Pakar pakar kelas dunia yang Shaklee ambil untuk buat kajian ni

Satu cara untuk pakar ini mengukur keremajaan kulit kita ialah

Dengan menggunakan Skin Age Index

Atau indek usia kulit



Ini dilakukan dengan mengukur tanda-tanda penuaan utama termasuk 

  1. kedutan
  2. tona kulit
  3. keteganganan 
  4. dan tekstur. 



Ini memberikan maklumat, klinikal untuk membuktikan Shaklee YOUTH mempunyai kesan keremajaan pada penampilan & umur kulit.


Kajian telah dibuat untuk mengukur umur kulit sekumpulan wanita 

Dan kemudian memberi mereka mencuba Shaklee YOUTH

Apa yang berlaku?

Jeng jeng jeng

Setelah menggunakan rejimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Shaklee

Skin age index wanita ini di ukur sekali lagi. 

Hasilnya luar biasa. 

Amazing

Hasil kajian


Telah menunjukkan bahawa



  1. 100% atau kesemua wanita yang menggunakan Shaklee Youth TERBUKTI melalui ujian klinikal, mempunyai kulit lebih muda
  2. Dan 2/3 daripada wanita yang menggunakan Shaklee YOUTH mempunyai usia kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA
Wauuuuu

10 tahun bukan sikit tu


Rangkaian Skincare YOUTH Shaklee menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE. (Ditamatkan pengeluaran pada ogos 2017)

Rasanya cik puan mesti pernah pakai kan



skincare shaklee youth


KLIK SINI SEKARANG UNTUK KEMBALI KE MENU DI ATAS
Cara menggunakan.
Bagaimana cara menggunakan Shaklee YOUTH untuk kesan terbaik? Tak perlu risau. Baca saja disini.


Cara menggunakan Shaklee Youth Untuk Kulit 10 Tahun Lebih Muda dari usia sebenar!

Regimen Penjagaan Kulit Anti-Penuaan YOUTH® Shaklee di cipta untuk di pakai dalam 4 langkah mudah:
  1. Membersihkan
  2. Mencerahkan
  3. Pembaharuan
  4. Melembapkan (Menghidrat & melindungi)

Regimen Anti Penuaan YOUTH yang maju & canggih direka untuk berfungsi bersama-sama untuk memberikan hasil yang luar biasa dengan manfaat yang bertambah dari masa ke masa. 

Maknanya


Kesan pemakaian akan lebih baik lebih lama ia di gunakan


Setiap produk dalam rangkaian skincare YOUTH dibangunkan dengan vitamin anti-penuaan.


Dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan kulit yang lebih baik dengan hanya 4 langkah mudah.
  1. Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  2. Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
  3. memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
  4. Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH
  5. YOUTH ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM
  6. Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C E
Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Akhirnya penantian selama 12 bulan berakhir, Shaklee YOUTH sudah sampai ke Malaysia.


KLIK SINI SEKARANG UNTUK KEMBALI KE MENU DI ATAS
Testimoni.
Anda masih belum yakin nak cuba? Nak baca testimoni pengguna sebenar YOUTH shaklee yang makin cantik kulitnya? Ini buktinya.

Testimoni pengguna YOUTH Shaklee.

Perbezaan selepas 60 hari menggunakannya.


testimoni youth shaklee 1

Perbezaan ketara pada kulit selepas hanya 1 minggu / 7 hari menggunakan Skincare YOUTH Shaklee.


testimoni youth shaklee 2

Lihat pula pengalaman wanita di bawah selepas menggunakan YOUTH selama 80 hari. Sangat berbeza kan.


testimoni youth shaklee 3

Dan banyak lagi testimoni. Di bawah pula dari Puan Krystle.


testimoni youth shaklee 4

Begitu juga dengan testimoni dari Puan Elisabeth. Jauh beza selepas 60 hari menggunakannya.


testimoni youth shaklee 5

testimoni youth shaklee 5

testimoni youth shaklee 6

Harga.
Berapa harga terkini YOUTH shaklee di pasaran? Dapatkan tawaran promosi terbaik yang berbaloi baloi!

Harga Set YOUTH Shaklee 2018.

Maznee dah susun cantik cantik harga skincare & produk dalam YOUTH di bawah.

Jika ada soalan boleh Whatsap Maznee di 019-2653791.

Ada cara nak dapat harga 20% lebih murah untuk produk ini.

Baca dulu jadual ini. 

Cara dapat harga lebih berbaloi ada di bawah jadual.

Pilihan Set YOUTH Shaklee.
Harga (RM)
1.
Youth Intensive Treatment and Repair Set
1675.00
2.
Youth Renew and Maintain Set
1262.50

Mulai bulan Mei 2018, oleh beli satu satu kalau mahu. Tak perlu beli 1 set penuh.

Harga setiap produk dalam set skincare YOUTH adalah seperti berikut.

Harga (RM)
1.
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
193.75
2.
YOUTH Perfecting Skin Toner
200.00
3.
YOUTH Activating Serum
412.50
4.
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50
206.25
5.
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light
250.00
6.
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Rich
250.00
7.
YOUTH Radiance C plus E
412.50




Dah lihat harga di atas? Kan bagus kalau boleh dapat murah sikit.

Memang ada caranya. Antaranya ialah menjadi ahli Shaklee. Automatik dapat diskaun 20%.

Whatsap Maznee di 019-265-3791 untuk bertanya caranya.


YOUTH Skincare terbaik Shaklee 2018 Reviewed by Mazni Azmi on August 10, 2017 Rating: 5

3 comments:

  1. Bagusnya shaklee youth ni ya. Produk skincare shaklee terkini yang lengkap untuk dapat kulit muka yang cantik berseri

    ReplyDelete
  2. Inilah rupanya skincare terbaru dari shaklee

    Ibu pernah pakai nutriwhite shaklee sebelum ni, sekarang ni dah tukar dengan yang baru ya

    Boleh cuba lepas sampai di malaysia

    ReplyDelete

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„

All Rights Reserved by Ibu Bijak Keluarga Sihat © 2018

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.