Produk Untuk Cepat Hamil Lepas Kahwin

Produk Untuk Cepat Hamil Lepas Kahwin?

Assalamu'alaikum Wrmbth & Salam Sejahtera

Terlebih dahulu terima kasih diucapkan kerana melawat blog ini.

Adakah Cik Puan termasuk di dalam 2 kumpulan ini ?

1. Baru berumah tangga & ingin teknik cepat hamil anak pertama ?

2. Atau pun ingin menambah anak dan cara cepat hamil anak kedua ?

Jika ya, Cik Puan tidak keseorangan.

Ramai isteri sedang berusaha mencari cara untuk cepat hamil.

Contohnya seperti di bawah ini
Pengantin baru yang nak cepat hamil seperti Puan Azlan Plani diatas?

Suami isteri nak tambah anak seperti Puan Syahirah? Sunyi anak tanpa adik beradik, Tiada teman sepermainan

Dari pengalaman, kami kongsikan beberapa tips dan teknik cepat hamil.

Salah sorang darinya untuk cepat hamil anak kedua yang telah kami berikan pada Puan Syahirah.
Hasilnya selepas beberapa minggu mengamalkan panduan tersebut
Puan Azlani pengantin baru sudah pun hamil. Bahagianya mereka suami isteri. Kami tunjukkan cara terbaik mengambil pil untuk cepat hamil shaklee.  Hasil pengalaman kami sendiri hamil selepas beberapa minggu makan produk untuk hamil cepat. ekslusif kepada pelanggan kami sahaja
 Disclaimer: Panduan menggunakan produk untuk cepat hamil shaklee dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

Bagaimana pula dengan suami isteri yang nak tambah anak sebelum ini?

Ilmu hanya "berkuasa" selepas diamalkan. Hasilnya..
Tahniah, Puan Syahirah hamil selepas beberapa minggu menggunakan vitamin untuk cepat hamil yang kami bimbing dengan produk cepat hamil anak ke 2 serta cara makan ekslusif kepada pelanggan kami sahaja
Disclaimer: Panduan menggunakan produk Suplemen untuk cepat hamil shaklee untuk kesuburan dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 


PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Produk Untuk Cepat Hamil 
Berita Baik Untuk Keluarga Gembira.

Pilihan 54 Isteri Bijak. Baca Ini!

Ramai lagi telah kami bantu. Testimoninya ada di bawah.

Kami suami isteri sangat cadangkan anda untuk cuba set ini untuk set shaklee cepat untuk cepat hamil suami isteri. 

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt kami mendapat feedback positif dan kini sedang hamil lagi. Harga produk untuk hamil cepat untuk suami isteri pun sangat berpatutan.

Set kehamilan kesuburan shaklee

Artikel Ini Insyaallah Akan  Membantu Anda
1. Mengetahui Berapa Harga vitamin Shaklee untuk cepat hamil  Dan Cara Daftar Sebagai ahli Untuk Mendapat Kelebihan 
2. Cara Untuk Mendapatkan Hasil Terbaik Daripada Keberkesanan Set Kesuburan Lelaki dan Wanita Shaklee
 3. Tips & Produk Cepat Hamil Selepas Keguguran
Kami suami isteri juga pernah melalui masalah tidak subur. Kehamilan untuk anak kedua tidak seperti anak pertama yang dipermudahkan Allah. 

Jika kawan kawan nak tahu antara faktor penyebab ketidaksuburan, boleh baca di penghujung artikel ya. 

Suami dan isteri mempunyai Punca Berbeza Untuk Sukar Hamil.



Zaman sekarang memang ramai suami isteri sukar mendapat anak. Antara punca paling utama ialah makanan seharian yang diambil tidak baik untuk kesuburan.



Jika makanan tidak berkhasiat punca kita tidak subur, makanan yang seimbang dan halal membantu pasangan dengan tips cepat hamil selepas haid melalui waktur subur isteri yang teratur.



Bagi membantu mengembalikan kesuburan anda supaya mudah hamil, suami dan isteri harus makan set berbeza Disclaimer: Panduan menggunakan produk untuk cepat hamil dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian

Cara cepat hamil dengan shaklee setelah haid yang baik mengembalikan kesuburan isteri dan haid kembali teratur untuk mudah mengandung. 


Nak Cepat Hamil Makan Ini 
Produk Untuk Cepat Hamil.

Pilihan 54 Isteri. Baca Sekarang!

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Tips Cepat Hamil Dengan Produk Untuk Cepat Hamil Shaklee Untuk Isteri (Vitalea dan GLA)
Set Kesuburan kehamilan shaklee
Vitalea 
Set Kesuburan kehamilan shaklee
   GLA Complex 
Set Kesuburan lengkap shaklee untuk lelaki wanita

Alfafa Complex 

Jumlah harga vitamin untuk cepat hamil isteri (Termasuk Pos RM10) =RM257
SMS / Whatsap Mazni untuk cara mendapatkan harga dan kelebihan istimewa ahli Shaklee

Selepas Puan Syahirah & Puan Azlan Plani berjaya hamil, kami tanya semula..

Berapa Harga Yang Mereka Sanggup Letak Jika


  1. Dapat gunakan produk ini lebih awal?
  2. Berbaloi atau tidak menggunakan produk untuk hamil dengan bimbingan kami?

Apakah Jawapan Mereka?



"Adalah Tidak Ternilai" dengan wang ringgit

"Tak Ternilai" dengan wang ringgit. Mereka sepakat

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Makanan Utk Cepat Hamil Dengan Shaklee 
Produk Kesihatan Suami Isteri

Pilihan 54 Isteri Bijak. Baca Ini.

Makanan untuk cepat hamil shaklee : Herba Alfafa sangat bagus untuk 

  1. Cuci usus dan detox badan dari toksin. 
  2. Hamil dengan Alfafa shaklee juga bagus untuk kesihatan wanita luar dalam. 
  3. Bagus untuk senggugut
  4. Keputihan
Disclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Nak Cepat Hamil Telan Ini 
Berita Gembira Untuk Keluarga.

Pilihan 54 Isteri. Baca Ini.


Lelaki dan wanita sesuai makan alfafa ya.

Testimoni Produk Cepat Hamil Shaklee Berkesan

Set Kesuburan asas shaklee untuk wanita
Disclaimer: Panduan menggunakan produk jamu untuk cepat hamil dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

SMS / Whatsap 019 265 3791 Mazni untuk Pertanyaan lanjut mengenai pengguna jamu untuk cepat hamil yang mengandung selepas menggunakannya.

Puan Ana adalah diantara pengguna produk untuk cepat hamil untuk wanita yang telah mendapat hasil positif setelah mengamalkan tips cepat hamil.
Masa mula mula menghubungi Mazni, sedih juga dengar kisah puan Ana yang telah mencuba 4 tahun untuk mendapat zuriat.

Betapa banyak usaha dan wang dibelanjakan kerana mereka suami isteri ingin cepat hamil 


Kami dapat rasa dan memahami sedikit sebanyak kerana telah menunggu 3tahun. Syukur sebab kami telah berjaya hamil dengan ubat cepat hamil yang telah digunakan sendiri. Disclaimer: Panduan menggunakan supplemen untuk cepat hamil dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

Teknik dan ubat untuk cepat hamil yang diberikan merangkumi cara makan dan amalan seharian. 

Dengan gandingan teknik cepat hamil dan produk cepat hamil yang betul. Insyaallah hasilnya lebih memuaskan.
Set Kesuburan asas shaklee untuk wanita
Anak kedua kami yang dilahirkan pada 9 jun 2014. Syukur alhamdulillah kerana hamil setelah beberapa minggu menggunakan cadangan set kesuburan shaklee harga ahli yang semestinya mampu milik Disclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Produk Untuk Hamil Cepat 
Mudah Halal & Berkesan.

Pilihan 54 Isteri Bijak. Baca Ini.


Ada juga suami isteri yang mencari tips cepat hamil selepas gugur. Mereka tidak berputus asa dengan terus berusaha untuk menimang cahaya mata sendiri.

Memang benar, anak itu anugerah. Apa lagi sekiranya kita diuji untuk mendapatkannya. Jadi Mazni dan suami telah meneruskan Set shaklee sepanjang kehamilan anak ini.


Kami telah menggunakan Set mengandung shaklee untuk trimester 1 2 dan 3.  

Hasilnya, badan terasa lebih cergas dan masih terdaya melakukan kerja harian di pejabat dan di rumah. Disclaimer: Panduan menggunakan Set set kesuburan shaklee dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 



PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791


Pilihan Set Kesuburan Shaklee Untuk Suami Isteri 


Set Kesuburan Shaklee Untuk Suami (Vitamin E dan Zink)

Set Kesuburan suami lelaki
       Zinc Complex 

Set Kesuburan kehamilan suami isteri shaklee
Vitamin E Complex

Harga bagi Set Kesuburan Shaklee untuk Suami (Termasuk Pos) RM216 SMS / Whatsap Mazni 019 265 3791 untuk cara mendapatkan harga dan kelebihan istimewa ahli Shaklee

Tips Cepat Hamil Untuk Suami. Amalkan Set Kesuburan Shaklee Uuntuk Lelaki ?

Selain vitamin cepat hamil Shaklee , Set shaklee set kesuburan lelaki mempunyai banyak kombinasi yang hebat untuk mengatasi masalah kesuburan untuk lelakiDisclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 



PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Set Kesuburan Shaklee Lengkap Untuk Lelaki


1.       Vita-E Complex

2.       Zinc Complex

3.       CoqHealth (Untuk suami yang mempunyai masalah jantung)

Berdasarkan pengalaman lepas, tips cepat hamil untuk kawan kawan dicadangkan berjumpa dengan doktor untuk membuat pemeriksaan untuk mengetahui anda atau pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.


Suami boleh membuat ujian kiraan sperma dan mengetahui kualiti sperma yang dihasilkan baik atau tidak. 


Isteri pula disarankan melakukan pemeriksaan kesihatan ovari dan ovum. Sekiranya kita telah mengetahui puncanya, lebih mudah untuk diselesaikan.



Satu lagi faktor penting pasangan suami isteri sukar anak. Berat badan yang tidak sihat. Terlalu kurus atau gemuk mempengaruhi kesuburan tu.

Set Kesuburan Shaklee Untuk PCOS


Mazni ada juga dapat pertanyaan dari pasangan suami isteri tentang masalah PCOS



PCOS ni apa ya? Ovari wanita tidak normal dan mempunyai masalah menghasikan sel pembiakan yang matang.



Jadi agak sukar untuk si isteri untuk tahu tarikh subur dan merancang untuk hamil. 


Macam mana nak tahu ada masalah PCOS ni? 


Seeloknya berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut. 



Ok, selepas disahkan antara alternatif yang boleh dilakukan oleh wanita ialah menggunakan Set Kesuburan shaklee untuk PCOS Disclaimer: Panduan menggunakan Set kesuburan shaklee dan fungsinya serta konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 



PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791



Apa perbezaannya dengan set biasa? Jawapannya ada Mazni kongsikan dibawah.


Set Kesuburan shaklee untuk pcos cyst
Set Kesuburan shaklee untuk pcos
Hamil Dengan GLA Shaklee

Set kesuburan shaklee Coqhealth dan GLA complex didalam Set kesuburan pcos shaklee dicadangkan untuk membantu wanita menghasilkan ovum yang lebih matang.

Coqhealth bukan saja bagus untuk jantung malah dipercayai mempunyai khasiat untuk membantu pesakit PCOS untuk hamilDisclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Semoga Set Kesuburan shaklee untuk pcos ini menjadi jawapan untuk anda diluar sana yang mempunyai isu ini ya.

Kami doakan yang terbaik untuk anda


Set Kesuburan Lengkap Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita


Hmm.. Pelanggan yang telah menunggu terlalu lama untuk menimang cahaya mata mempunyai kesungguhan yang luar biasa.



Ya, memang harapan itu dapat dilihat dari jumlah usaha dan wang ringgit yang dilaburkan. 



Dan dari perbualan telefon, jelas didengari harapan mereka untuk hamil dengan set kesuburan shaklee.



Mereka mahukan yang terbaik, dan selalunya Mazni sarankan penggunaan set biasa saja.



Bagi kes istimewa begini dimana pasangan sanggup berbelanja lebih. Mazni akan sarankan Set Kesuburan lengkap shaklee


Set Kesuburan lengkap shaklee

Set Kesuburan lengkap shaklee
        
Set Kesuburan lengkap shaklee untuk lelaki wanita




Set Kesuburan kehamilan suami isteri shaklee

Set Kesuburan suami lelaki

Set Kesuburan shaklee esp
Produk susu cepat hamil dengan esp shaklee
Perbezaan Set Kesuburan lengkap shaklee dengan set biasa ialah tambahan ESP. 

Buat pengguna tetap produk shaklee, ESP dan vitamin E memang sinonim dengan kecantikan.

Jadi set diatas adalah set kecantikan dan kesuburan shaklee. 2 in 1. Disclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

6 produk di dalam gambar diatas ialah full set kesuburan shaklee.

ESP Shaklee untuk cepat hamil diperbuat dari soya non GMO asli yang mempunyai khasiat untuk membantu memulihkan kesihatan lelaki dan wanita. Disclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

Kami suami isteri memang sama sama menggunakannya.


Set Kesuburan Shaklee Tahan Berapa Lama ?

Bergantung pada cara pengambilan anda, set ini boleh tahan selama ini. 


Paling lama boleh tahan ialah

1. Vitalea 4 bulan
2. Alfafa 3 bulan
3. GLA Complex 2 bulan
4. Vitamin E 4 bulan
5. Zink 4 bulan
6. ESP Shaklee 3 bulan


Set Kesuburan shaklee tahan berapa lama bergantung pada kuantiti diambil setiap hari.



Anggaran diatas untuk penggunaan paling jimat. Nak jimat bajet kan.



Dan sekiranya anda kerap terlupa untuk makan .. Memang boleh tahan lebih lama lagi.



Kuncinya adalah disiplin. 

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Set Kesuburan Ini?


1. Komitmen Kami


Kami melayan semua pelanggan kami dengan 100% Komitmen. 

Semua soalan anda akan di jawab sebaiknya.

Ya, ekslusif untuk pelanggan kami seperti anda sahaja.

2. Hasil Yang Terbaik Dari Setiap Produk!


Walau hebat mana sesuatu produk, jika salah penggunaannya tidak akan mendatangkan manfaat penuh.

Anda sebagai pelanggan kami akan mendapat panduan terbaik dari pengalaman sebenar penggunaan produk ini.

Cara makan dan tips yang membantu ramai pelanggan kami hamil . Disclaimer: Konsultasi diperlukan untuk hasil terbaik untuk hamil dengan produk shaklee. Hasil berbeza pada individu berlainan

3. FOKUS pada Anda!


Hanya jawapan dari anda sahaja akan kami layan. Pengguna lain tidak mendapat tips ekslusif ini

Pengakuan jujur dari saya


” Khidmat Terbaik Dari Kami Untuk Set Kesuburan ini tidak sesuai untuk semua orang"


Penting untuk saya maklumkan awal-awal yang produk shaklee untuk cepat hamil ini tidak sesuai untuk orang seperti berikut :

  • Kalau anda seorang pencari ‘produk magik’, yang mampu memberi hasil segera tanpa konsisten mengamalkannya, tanpa sebarang usaha, maka produk ini bukan untuk anda. produk shaklee cepat hamil ini tiada magik.



  • Kalau anda beli set kesuburan daripada sumber lain dari kami, maka servis kami ini bukan untuk anda. Kami FOKUS 100% pada pelanggan yang PERCAYA pada kami

  • Kalau anda sanggup menunggu tanpa berusaha dan bertawakal hamil, maka Servis ini tidak sesuai untuk anda.


Kalau ada diantara ciri ciri diatas. Maka, kami sarankan tak perlu beli.

 

Cara Untuk Mendapatkan Hasil Terbaik Daripada Penggunaan Set Shaklee Untuk Kesuburan Lelaki dan Wanita Ini




Aturan Cara Makan Set Kesuburan Lelaki Shaklee

  1. Cara ambil set kesuburan shaklee bagi suami disarankan makan 2 biji tablet semasa perut kosong. Contohnya selepas bangun tidur, 2 jam sebelum makan tengahari dan 2 jam sebelum dinner.
  2. Kenapa? Zink tidak sesuai diambil bersama makanan dan minuman bersusu, kalsium pada makanan akan menghalang penyerapan zink yang optimum.
  3. Bijirin daripada roti dan biskut mengandungi phytate yang dapat bergabung dengan zink dan menyebabkannya sukar diserap. Sebab tu kita digalakkan makan zink semasa perut kosong.
  4. Kemudian SELEPAS makan tengahari makan 2 biji vitamin E ya. Kenapa? Sebab vitamin E larut dalam minyak. Waktu lunch kan kita makan makan bergoreng. lebih mudah vitamin E larut dalam minyak dan diserap badan.
Mazni faham, kita semua ada bajet sendiri. Yang ada kemampuan boleh ambil set penuh. Kalau tidak cuba Set Kesuburan shaklee bajet dan jimat

Ambil yang asas dulu. Biar ambil yang bajet. Elakkan ambil trial pack. Trial pack dah di keluarkan dari botol asal. Kemungkinan untuk berlaku pencemaran dan kerosakan lebih tinggi.


Trial pack juga melanggar peraturan yang perlu dipatuhi oleh pengedar shaklee

Cara Makan Set Kesuburan Wanita Shaklee

Set kehamilan shaklee

Badan kita ni dah terjejas kerana makanan dan gaya hidup yang diamalkan. 


Jika kita merokok, bahan kimia dari rokok akan mengganggu paru paru untuk berfungsi dengan baik dan sebagainya.



Jadi, sebagai permulaan badan kita perlukan zat dan nutrien untuk pemulihan. Kaedah dibawah adalah cadangan untuk kawan kawan untuk pengambilan Set Kesuburan lengkap shaklee.



Peringkat Pertama: Pengguna baru set kesuburan shaklee GLA complex. Pengambilannya insyaallah membantu penstabilkan hormon badan supaya kembali subur

  1. Kawan kawan yang mempunyai masalah gangguan hormon dan period yang kurang menentu.. kejap 22 hari.. kejap 28 hari.. kemudian 35hari memang sesuai makan GLA
  2. Sepanjang bulan pertama pengambilan GLA, ia mestilah diambil SETIAP HARI.. Mulakan makan sejak hari pertama period hingga period semula. Ambil 2 kali sehari. 1 biji semasa sarapan dan 1 biji lagi semasa makan malam.
  3. Vitalea pula makan 1 biji sehari. Jangan makan sekali dengan GLA ya.
  4. Jika kawan kawan ada ambil vitamin E shaklee untuk tujuan lain (contohnya kecantikan kulit dan ada dalam Set Kecantikan Shaklee), jangan makan serentak dengan GLA ya. Kerana akan kurangkan kesannya.
  5. Satu perkara harus diberi perhatian, ada kes tu dalam bulan pertama makan GLA saja sudah berjaya hamil. Dan Alhamdulillah Mazni pun bertuah mendapat berita gembira kehamilan anak kedua tak sampai sebulan makan GLA. Disclaimer: Panduan menggunakan Set dan konsultasi dari kami diperlukan untuk hasil yang terbaik. Kesan pada pengguna lain mungkin berbeza bergantung kepada perbezaan cara hidup dan diet harian 
  6. PROMOSI WAKTU TERHAD
    POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

    SMS / WHATSAP 
    TAIP CH01
    DAN HANTAR KE 019 265 3791
  7. Jadi apa yang kawan kawan perlu buat ialah, jika haid datang lambat bulan pertama tu, buat Urine Pregnancy Test pada tarikh anda sepatutnya period. Jika POSITIF terus HENTIKAN pengambilan GLA.
  8. Jika masih tidak hamil pada bulan pertama dan period datang macam biasa, kita masuk peringkat ke 2 pula.
cara makan

PERINGKAT KE 2: Selepas kestabilan hormon badan
  1. Bulan kedua berbeza dengan yang pertama ya. Kawan kawan perlu tentukan berapa hari kitaran haid normal kita. Nak tahu dengan mudah, kita tandakan atas kalender setiap bulan. Contoh kali ini kita ambil 28 hari.
  2. Bahagikan bilangan hari dalam kitaran haid anda dengan 2. 28 hari bahagi 2 ialah 14 hari.
  3. Menurut kiraan ini, masa subur anda pada hari ke 14 datang haid.
  4. Ambil GLA complex 1 biji sehari sejak hari pertama period sehingga hamil.
  5. Teruskan makan GLA lagi walaupun semasa period, vitalea makan macam biasa, 1 biji sehari
  6. Sekiranya period anda datang lambat bulan tu, buat UPT. Jika positif, tahniah kehamilan anda 99% tepat. Beli UPT yang mahal sikit ya untuk ketepatan yang lebih. Jangan beli yang murah murah diinternet. Banyak kes tipu.
  7. Jika haid datang macam biasa, ulang FASA ke 2 ini sehinggalah hamil ya. Insyaallah.
  8. GLA tak boleh dimakan semasa hamil kerana boleh sebabkan keguguran.
Itulah dia perkongsian pengalaman guna pil untuk cepat hamil shaklee dari kami. 

Semoga bermanfaat.



* Produk untuk cepat hamil ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. formon untuk hamil atau furmon untuk hamil


Bagi tempahan Suplemen untuk cepat hamil Shaklee bagi lelaki dan wanita, boleh hubungi Mazni di

PROMOSI WAKTU TERHAD
POS FREE JIMAT RM10 + BIMBINGAN BERTERUSAN + 2 HADIAH MISTERI BERNILAI RM110 (Terhad untuk 20 Pelanggan Pertama Setiap Hari)

SMS / WHATSAP 
TAIP CH01
DAN HANTAR KE 019 265 3791

ID Shaklee963860


FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan HARGA dan INFO PERCUMA

Produk Untuk Cepat Hamil Lepas Kahwin Reviewed by Mazni Azmi on March 10, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by Ibu Bijak Keluarga Sihat © 2018

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.