Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Berpantang Shaklee Harga 2017

Set Berpantang Shaklee 2017 Cadangan Pakar Nutrisi

Assalamua'laikum Wrmbth, Terima kasih banyak banyak sebab melawat blog Harga Set berpantang Shaklee. Mazni dan hubby sangat menghargai kunjuan tuan puan.
.
set berpantang shaklee 2017


.
Rasa rasanya kawan kawan dah tahu yang set pantang shaklee telah berjaya mencuri perhatian rakyat Malaysia. Ada yang kata murah harganya. Ada pula yang kata mahal.
.

Kali ni kita nak kongsi sikit kenapa ada orang cakap macam tu.
.
Artikel Kali Ini Akan Membantu Kawan Kawan Untuk
1. Mengetahui Samada Set Berpantang Shaklee Ni Murah Atau Mahal 
2. Punca Berlaku Salah Faham 
.

set berpantang shaklee harga premium
.
Sebelum pergi lebih jauh, kami nak ajak kawan kawan jawab teka teki ni.
.
Mana lebih mahal, lalu highway bertol atau jalan biasa tanpa tol?
.
Kalau kita ambil kira harga tol tu memang mahal kan. Tapi jom fikir semula.
.
Lalu highway tak berapa sesak. Maksudnya cepat lagi sampai destinasi.
.
Jadi dah jimat masa. Kemudian tak jam sangat. Jimat minyak. 
.
Kita kurang masa dalam kereta, aircond tak pasang lama. Jimat minyak, maintenance kereta dan bateri.
.

Sampai rumah awal jumpa anak dan keluarga. Dapat luangkan masa lebih untuk mereka. Stress pun kurang.
.
harga set berpantang shaklee premium
.
Jimat duit belanja perubatan, sebab kita gembira dan tenang. Anak anak pun suka mak ayah sampai rumah awal.
.
Sebenarnya jimat lagi lalu highwaykan. Bila kita renung dalam dalam insyaallah mesti setuju.
.
Apa kaitan highway dengan set berpantang shaklee ni?
.
Ok2... sekarang ni kita masuk bab tu.
.
Set Berpantang Shaklee Ni Murah Ke Mahal Sebenarnya?
.
Sebelum ni ada doktor dan ustaz pernah berpesan pada kami
.
"Kesihatan dan Masa lapang adalah 2 nikmat yang kerap diabaikan, sehinggalah ia ditarik balik baru kita akan menghargainya"
Bila berpantang, badan sakit sakit dan lesu tak bermaya. Sesiapa yang amalkan kaedah tradisional serba serbi semua tak boleh makan kan.
.
Kalaulah sakit badan dan rasa tak selesa tu boleh digantikan dengan keselesaan dan kelegaan. Kawan kawan pilih yang mana?
.
Betul, itulah yang set berpantang shaklee tawarkan. Ibu berpantang boleh rehat dan menghabiskan masa dengan bertenaga.
.
Set Berpantang ni ada pelbagai kegunaan
.
1) Keperluan Ibu berpantang
2) Memenuhi Tuntutan Badan Untuk Menyusu
3) Mengembalikan Seri Wajah Dan Kelangsingan 
.

Kebaikan Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Bersalin

.
Maznee kongsikan apa yang ada dalam set berpantang shaklee & kebaikan yang ibu bersalin dapat
.
Dengan makan ini selepas bersalin
.
Ohsem
.

1) Vitalea


  • Bekalkan 12 vitamindan 7 mineral untuk badan yang sihat.
  • Gantikan bekalan sel darah merah yang berkualiti dengan zat besi, copper dan vitamin b dari vitalea

2) Omegaguard


  • Meningkat metabolisme badan
  • Membakar lemak dalam badan
  • Mengurangkan selera makan dan rasa kenyang
  • Bagus untuk sendi dan jantung
  • DHA dalam omegaguard bagus untuk memori ibu dan anak

3) Vitamin C


  • Kuatkan daya tahan penyakit anak dan ibu. Baby akan dapat vitamin c dari susu ibu
  • Bantu kembalikan seri kulit
  • Pembentukan kolagen dan kulit yang sihat dan anjal

4) Alfafa Complex


  • Membanyakkan susu ibu
  • Membantu mengetatkan miss V
  • Mencuci usus dan buang racun dari badan
  • Elok untuk resdung, senggugut dan keputihan

5) Energizing Soy Protein ESP


  • Pekatkan susu ibu supaya baby cepat kenyang
  • Bantu pemulihan luka dan pembinaan tisu baru
  • Bantu ibu kenyang lebih lama
  • Sumber protein lengkap

6) Ostematrix

  • Bekalkan Kalsium untuk kegunaan ibu dan anak
  • Elakkan sembelit
  • Kelegaan otot dan sakit sendi
  • Tidur yang lebih lena
7. Bcomplex

  • Bantu memberikan ketenangan kepada fikiran
  • Diperlukan untuk menghasilkan susu ibu yang banyak

.
Jika ada pertanyaan tentang set berpantang shaklee, boleh SMS / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
.
Nikmat susu ibu hanya dapat diberikan sekiranya cukup persiapan mental dan fizikal. Tapi kalau ibu tak ambil makanan berkhasiat risiko untuk kerosakan gigi dan tulang lebih tinggi
.
Ada dari kita tak lalu nak minum susu untuk sumber kalsium kan. So makan je ostematrix untuk keperluan badan yang cukup.
.
Tidur pun lena kerana anak kenyang dengan susu yang mencukupi. Kawan kawan masih kena faham konsep supply and demand ya.
.
Makan shaklee bukan automatik susu banyak. Kita masih perlu disiplin pam dan perah susu supaya badan hasilkan susu yang mencukupi.
.
Mahal tak susu ibu? Ada jual di pasaraya? Hihi.. Takde jual kan. Memang tak ternilai harganya.
.
Satu Tips untuk kawan kawan dapat harga diskaun untuk produk berpantang ialah menjadi ahli shaklee. Serendah RM70 saja seumur hidup, nak percuma menjadi ahli pun ada caranya.
.
Pernah dengar kisah orang kaya tak boleh tidur malam kerana banyak masalah? Hmm.. besar tak nimat tidur tu kawan kawan.
.

Kalau kawan kawan pernah alami masalah sembelit dan sukar membuang kerana tak lawas, baru kita sedar nikmat yang satu ni.
.
Kepala pening, badan rasa berat dan sembab.  Nikmat yang sering kita abaikan. Mahal harganya.
.
Dan akhir sekali, Set pantang Shaklee juga akan membantu ibu kembali langsing menawan dan kekal anggun di mata suami
.
Tetapi, sekiranya bonda nak kesan pengurusan yang lebih hebat, boleh tambah juga produk di bawah ini
.

1) Lecithin


  • Baik untuk memecahkan lemak dalam badan
  • Bahan mentah untuk hasilkan hempedu didalam hati
  • Baik untuk sistem saraf
  • Bagus untuk memori anak dan ibu
  • Khasiat untuk mengurangkan bengkak susu
.

2) Cinch Shake


  • Protein berkualiti untuk kenyang lama
  • Rendah kalori & meninggikan pembakaran lemak
  • Bantu kawal selera makan yang tinggi

3) Alfafa


  • Bersihkan usus dan badan dari toksin
  • Dan yang bestnya.. alfafa dah ada dalam set banyakkan susu.
  • Hanya perlu tambah lecithin atau alfafa
.
Mazni pasti, ramai dari kita mempunyai masalah untuk turunkan berat badan lepas berpantang. 
.

Itu yang best dengan shaklee, sambil bakar lemak kita bekalkan lecithin dan DHA dari omegaguard melalui perantaraan susu ibu kepada anak.
.
Jadi lemak tu tak dibuang tanpa tujuan, sebaliknya ditukarkan dalam bentuk susu ibu.
.
Satu lagi pesanan ikhlas dari kami, sebelum beli produk kurus Shaklee, pastikan anda tahu cara makan set kurus yang betul. Bukan sekali dua pelanggan teraniaya.
.
Hari hari ada saja pertanyaan tentang cara makan yang betul. 
.
Jadi kawan kawan, semoga pengalaman berpantang dengan set berpantang shaklee menjadi detik indah antara anda dan simanja. Ini kan masa untuk bonding. Nanti dah kerja dah kurang masa.
.

Review Set Berpantang Shaklee 2017

Kalau kita mempunyai bajet kecil, makan set berpantang asas. Kalau ada kemampuan untuk set berpantang lengkap shaklee.. nikmati kesihatan semasa pantang.
.
Seperti biasa, jika ada sebarang kemusykilan dan pertanyaan boleh hubungi kami di
.
Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 

ID Shaklee: 963860


FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi 

0 Response to "Set Berpantang Shaklee Harga 2017 "

Catat Ulasan

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„