Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Berpantang

Set Bersalin Shaklee Lengkap Untuk Ibu Berpantang?

Perlukah kita kaum ibu menggunakan Set Bersalin Shaklee Premium

Set Bersalin Shaklee Ok?Set Bersalin Shaklee No 1 Pasaran2 Terawal + Pos Free & Jimat RM50 $

harga set bersalin shaklee ibu berpantang
Harga set bersalin lengkap shaklee (Berpantang + Menyusu Ibu + Kurus)  KLIK ATAS

set bersalin asas shaklee basic
Harga Set Bersalin Asas Shaklee (Khas untuk ibu berpantang) KLIK ATAS
Itu persoalan yang bermain di minda saya semasa mengandungkan anak pertama. Pengalaman saya berpantang guna set bersalin jenama lain sebelum ini memang kurang memuaskan. 

harga set bersalin shaklee ibu berpantang



Dan pastinya saya juga sangsi dengan set Shaklee, kawan kawan juga mesti sedang mencari jawapannya.

Harga Set Bersalin Lengkap Shaklee

9 ISI PENTING ARTIKEL UNTUK JIMAT MASA 
  1. Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.
  2. Tak perlu tunggu dua minggu, terus boleh makan lepas bersalin. Bukan Jamu
  3. Kelebihan Set Shaklee, 100% semulajadi, ada sijil halal dan mudah digunakan.
  4. Harga Set Bersalin Shaklee: Set Asas RM269 Set Penuh RM469 SMS / Whatsap Sekaranguntuk Cara dapatkan harga terbaik
  5. Jom jadi ahli. Memang banyak kelebihan dan manfaat. Hubungi Mazni 019-2653791
  6. Bila boleh makan? Serta merta selepas bersalin
  7. Cara Makan Set Berpantang Ni Macam Mana? KLIK untuk Cara Pemakanan Terbaik Set Bersalin
  8. Macam mana nak contact dengan Facebook? KLIK SINI
Banyak lagi kelebihan Set Bersalin Shaklee untuk manfaat kesihatan ibu dan anak. Insyaallah kita akan ulas di masa akan datang.

Anda Akan Mendapat 5 Faedah Dari Artikel Ini
1. Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik?
2. Review Ikhlas Set Bersalin Shaklee
3. Harga Set Bersalin Shaklee. Cara Dapat kelebihan dan Daftar sebagai ahli Shaklee
4. Testimoni Pelanggan Mabuk Cinta Dengan Set Ini
5. Kelebihan Tangkap Cintan Set Berpantang Shaklee

Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik Di Pasaran?
Terlalu banyak produk yang terdapat diluar sana yang menjanjikan 1001 kelebihan. Macam Mana Nak Beli Set Bersalin Terbaik?



Sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan diri dan anak yang dilahirkan kelak.



Perasaan letih, penat , stress dan kesakitan semasa bersalin sekiranya tidak ditangani dengan baik akan memberi kesan mudarat jangka panjang kepada kesihatan kita. 

Ini saya alami sendiri semasa melahirkan anak pertama kami, Luqman Hakim Al Amin. 

Ya, Mazni sendiri telah merasai pengalaman bersalin yang kurang menyenangkan sebelum ni.

Harga Set Bersalin Shaklee


Kekurangan pengalaman dan ilmu menjadikan kami banyak melakukan kesilapan semasa proses pantang. Susu badan yang dihasilkan tidak berterusan dan kuantitinya sedikit. 

Pada masa itu, susah juga nak buat pilihan. Sebab banyak sangat testimoni  produk set bersalin, semua claim bagus. Lepas shortlist beberapa set yang dirasakan bagus.

Cuba bayangkan perasaan anda semasa bangun di tengah malam, luka bersalin pembedahan yang menyakitkan

Namun, suara bayi kedengaran menangis inginkan susu ibunya. Lihatlah kesungguhan kita untuk membesarkan anak.

Apabila ibu muda macam kita ni ambil keputusan untuk menyusukan badan secara ekslusif, lihatlah dan kenanglah jasa ibu dan ayah kita dahulu

Jika mereka masih ada lagi dunia, mari sama sama hargai jasa mereka. Insyaallah masa kelak giliran anak kita pula menghargai kita.

Ini hukum alam

Kemudian masuk pula faktor kedua, soal harga. Masa ni Mazni ada masukkan set bersalin keluaran tempatan (brand tak yah sebutlah ya) dan yang moden buatan orang putih.


Semangat nak tolong produk buatan orang islam ada, harga pun lebih kurang je. Masa tu bajet dalam RM400. 



Kalaulah saya tahu yang harga set bersalin shaklee premium dalam lingkungan tersebut, rasanya mazni dah beli. 



Masa tu pun orang belum kenal sangat dengan produk Shaklee ni, tapi tak pelah. Semua ni pengajaran. Mazni terpaksa lalui kepahitan dan kelesuan semasa confinement (pantang).



Sebab tu atas niat berkongsi dengan kawan kawan semua, Mazni coretkan disini. Tak dinafikan kita ada bajet yang terhad. 



Tapi terus terang Mazni katakan, Harga Set Bersalin Shaklee Jimat dan Berbaloi sangat dengan kualitinya.

tanda tanda bersalin

Badan terasa lebih bertenaga, muka kembali merah dan kelihatan bermaya, langkah kembali deras dan berjaga malam untuk menyusukan anak tidak memenatkan.
Suami pun lebih gembira dengan perubahan positif ni. Siapalah suka isteri tak sihat. Suami suami mesti sayang buah hati masing masing kan.

Suami yang melihat keadaan isteri yang ceria dan bertenaga selepas bersalin tentu lebih lega hatinya.

Memang kita selalu terdengar keluhan isteri yang menahan sakit melahirkan anak.

Alangkah baiknya jika suami dapat merasai dan berkongsi cabaran semasa bersalin.

Suami prihatin dan bertanggung sedar semua ini. Maka ada yang buat tindakan luar biasa dan berikan yang terbaik semasa pantang.

Antaranya, melaburkan wang untuk pelaburan yang menguntungkan, belanja isteri set bersalin shaklee premium yang lengkap untuk pantang menyusu dan kurus.

Bayangkan senyuman isteri melihatkan suami yang prihatin. Sudah tentu terukir senyuman di wajah mereka

Makin mekarlah rasa cinta dan kasih sayang suami isteri. Lebih lebih lagi dengan kehadiran cahaya mata baru


Memang lainlah pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee.


Bukan saya seorang je yang cakap, ramai kawan saya dah dapat manfaat dan kebaikan menggunakan set pantang shaklee.


Pengajaran ini membuatkan kami mencari cari Set Bersalin terbaik dan Alhamdulillah telah kami temui jawapannya.



Anda jangan ulang kesilapan Mazni dahulu. Kasihan anak kita yang menanggungnya.

Sesiapa nak tahu cara kesan tanda awal kehamilan, boleh baca dalam blog ni. Mazni dah kongsi 10 tips mudah kesan kehamilan

Review Set Bersalin Shaklee

Kami sekeluarga memang telah menggunakan produk Shaklee untuk menjalani hidup yang lebih berkualiti namun belum terlintas untuk mencuba Set Bersalin Shaklee



Saya seorang isteri yang bekerja di Jalan Yap Kwan Seng Kuala Lumpur dan terpaksa berulang alik setiap hari dari Klang Selangor.  
Set Bersalin Shaklee

Disaat ibu lain baru bangun dari tidur, saya bangkit seawal jam 430pagi untuk menyediakan keperluan simanja. 
Alhamdulillah, suami saya memberikan kerjasama dan sedikit sebanyak meringankan kerja rumah yang perlu dilakukan. 



Semasa awal kehamilan, ramai ibu mempunyai morning sickness yang teruk. Diet untuk ibu mengandung amat penting.



Makanan berkhasiat perlu diambil. 



Perjalanan jauh ke tempat kerja setiap hari amat melesukan dan vitamin serta supplemen Shaklee memang membantu. 
Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Tubuh terasa lebih bertenaga dan ringan. Bagi kelahiran seterusnya kami merancang untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee kerana testimony daripada rakan rakan sekeliling dan juga pembacaan internet. 


Ada rakan saya yang berpantang tu tak seperti ibu berpantang pun. Cergas macam biasa semasa mendengar khabarnya. Memang bagus, tak putus putus pujian meniti dibibir

Ibu ibu boleh search di google. Rata rata penggunanya amat berpuas hati. Lebih lebih lagi mereka yang pernah melalui saat sukar melahirkan anak dengan cara caeser. 



Luka jahitan dan kesakitan yang dialami membuatkan sesetengah dari kita trauma untuk bersalin kembali.

Set Bersalin Asas Shaklee / Set Berpantang Asas Shaklee

Bagi ibu ibu yang ingin mencuba set ini dan ingin mendapat tawaran terbaik untuk wang anda pada harga berpatutan

Mazni memang sarankan set bersalin asas shaklee.

Khas untuk ibu berpantang dan badan pun cergas. Kalau bersalin pembedahan Mazni sangat syorkan sekurang kurangnya tambah ESP Shaklee.

Memang boleh rasa sendiri luka lebih cepat sembuh. 

Ya, ini dari pengalaman Mazni sendiri. Sangat lain bila tak makan ESP.

Set Bersalin Lengkap Shaklee

Sepanjang Mazni menjadi ahli Shaklee, antara detik paling indah ialah apabila pelanggan hubungi dan berkongsi pengalaman mereka.

pengalaman menggunakan set bersalin shaklee
Antara yang Mazni paling suka dengar ialah pengalaman menggunakan set bersalin lengkap shaklee


Kenapa?


3 Sebab Ibu Bersalin Merasa Gembira Berpantang dengan Shaklee


1. Luka bersalin lebih cepat sembuh



2. Susu ibu lebih banyak dengan ilmu penyusuan yang betul



3. Berat badan turun dengan sihat. Kembaling langsing dengan shaklee



Dan tak perlu makan jamu yang pahit. Hmm..



Akhirnya, semasa anak kedua Mazni juga berkesempatan menggunakan set bersalin lengkap shaklee



Jujur Mazni katakan, tanpa set lengkap ini tentu bukan mudah untuk Mazni berpantang selama 2 minggu di hospital.



Ujian tuhan memang datang tanpa diduga. Mujur kami sedikit sebanyak dah buat persiapan.


amalan mudah mengandung
Sebabnya.. Mazni tak jangka pun akan bersalin awal tak cukup bulan..


Dan bukan melalui pembedahan. Sepatutnya bersalin normal. Kalau guna set bersalin biasa..



Doktor dan jururawat tentu tak bagi makan kerana ada jamu.



Rasa lega sebab dah buat keputusan bijak dulu.


Harga Set Bersalin Shaklee

Bila sebut tentang harga mesti ramai yang berkira kira berbaloi atau tidak. Dari carian yang saya lakukan, harga runcit bagi set bersalin ni macam ni. 

Set Bersalin Shaklee



Ada lagi produk produk lain yang dapat bantu kita kaum ibu kekal bertenaga dan mengharungi hari pantang (oh, sungguh lama 44 hari dalam confinement tu) dengan selesa dan jaya. 



Syukur Alhamdulillah ibu dan makcik saya membantu saya menjaga anak dan ibunya sekali. 



Rezeki dapat ahli keluarga yang prihatin, moga Allah swt sahaja yang membalasnya. 
Harga Set Bersalin Shaklee

Set Ibu Bersalin Shaklee
Saiz Per Botol
Harga (RM)
Multivitamin Vita-Lea dengan Iron
120 biji
 RM87
Vitamin B-Complex
120 bji
 RM52
Vita-C Plus Sustained Released
120 biji
 RM90
Ostematrix
120 biji
 RM60
Energized Soy Protein
1 jar
 RM140
Zinc Complex
120 biji
 RM30


Jumlah Termasuk Pos (+RM10)
 RM469

Harga Set Bersalin Basic (Vitalea+ B Complex+Vita C+ Zinc+Pos) RM269

Harga Runcit Set Bersalin / Berpantang  Shaklee untuk full set mengandungi semua diatas adalah RM469

Kenapa di panggil set lengkap?

Set bersalin lengkap Shaklee = Set bersalin asas shaklee + Set Menyusu Shaklee + Set Kurus Shaklee

Ya.

Sesuai untuk semua keadaan. Ada yang panggil set ini set bersalin dan menyusu shaklee. Kan dah panjang sangat tu.

Senang senang panggil je set berpantang lengkap shaklee



TUNGGU DULU. Jom jadi ahliYa.. banyak kelebihannya


Jika anda mahukan manfaat dan kelebihan penuh, ada 2 pilihan
Set bersalin

  1. Mendaftar sebagai ahli. . Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang, untuk cara jadi ahli dan mendapat keistimewaan penuh. 
Senangkan? SMS/WHATSAPP Mazni di 0192653791 untuk pertanyaan ek.



Jumlah semua RM269 dan boleh tahan 2~3 bulan. Maksudnya sebulan baru RM90 (Jika tahan 3bulan). Bahagi 30 hari, sehari baru RM3. Ini pakej basic.

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Ramai yang berpuas hati dengan produk ni. Saya berikan beberapa testimoni set bersalin shaklee dari pelanggan  untuk rujukan mommies semua :)

harga produk Shaklee
Set Bersalin Shaklee
harga produk Shaklee premium
Set Bersalin Shaklee
harga produk Shaklee premium



Banyak lagi review positif pengguna lepas. :) 

Kami telah mengumpulkan lebih banyak lagi testimoni dalam satu artikel khas. Klik Pengalaman Berpantang Shaklee

Kelebihan Set Bersalin Shaklee Pada Kesihatan

Selidik punya selidik, ini dia peranan setiap komponen set bersalin Shaklee ni. 

Terus terang kami katakan, banyak kombinasi berbeza set pantang Shaklee. Bergantung pada keperluan kawan kawan untuk memilih atas harga premium dan lengkap.. atau jimat dan bajet

Secara umumnya fungsi dan manfaat setiap produk shaklee ada dinyatakan dibawah.
harga produk Shaklee

1) Vitamin B Complex bersama A. Folik
Harga ahli macam mana



Peranan B Complex Shaklee dalam set ini sebagai Anti Stress pada ibu berpantang



Kesan yang dapat dilihat pada si ibu menjadikan mereka lebih tenang dan membantu tubuh menghasilkan sel darah merah baru selepas kehilangan banyak darah semasa proses kelahiran. 



Sel darah merah yang mencukupi membantu tubuh mengangkut oksigen dan makanan ke seluruh tubuh supaya lebih bertenaga.
Harga ahli macam mana

Penting untuk Ibu Berpantang Berada Dalam Keadaan Tenang. Dear Mommies Be Strong & Calm :)



Keadaan tubuh ibu selepas bersalin yang kesakitan memberi kesan langsung kepada mental. 



Ibu ibu yang meroyan semasa tempoh pantang mengalami tekanan perasaan kerana tidak mampu melakukan aktiviti normal seperti biasa dan tanpa bantuan orang lain. 



Disinilah peranan suami dan ahli keluarga amat diperlukan supaya ibu yang penat dan kelesuan berasa lebih selesa dengan bantuan yang diberikan.   Selain itu, vitamin B juga membantu mencantikkan kulit dari dalam.

Memang best Set ibu bersalin shaklee.

2) Vitamin C
Harga Set Bersalin Shaklee



Semasa berpantang, kebanyakan dari kita akan dijaga oleh ahli keluarga yang masih berpegang kepada amalan tradisi. Ada yang baik dan begitu juga sebaliknya. 



Banyak makanan berkhasiat tidak dibenarkan oleh ahli keluarga untuk menjamahnya. Sedangkan tubuh kita memerlukan nutrient tersebut. 
Harga ahli macam mana

Ish3 Saat Berpantang Umpama Dalam Penjara. Mental dan Fizikal Perlu Dipersiapkan



Vitamin C membantu tubuh melawan penyakit kerana ia meningkatkan daya tahan tubuh. 



Sebiji tablet Vitamin C dari Set Shaklee bersamaan dengan 7biji oren.
Harga ahli macam mana



Selain itu, vitamin c juga membantu  penyembuhan luka jahitan (samada daripada pembedahan caeser Czer (aka Cesarean) atau normal) dan memulih tisu yang rosak selepas bersalin. 



Juga penting untuk meningkatkan sistem pertahanan badan kerana sebiji vitamin C Shaklee menyamai 7 biji setengah kita makan buah oren. 



Vitamin C juga penting dalam membentuk kolagen dan penting dalam kecantikan kulit.



Vitamin C adalah sebahagian daripada Set Kecantikan Shaklee untuk memulihkan seri wajah dan kecantikan seorang wanita. Tidak kira samada selepas bersalin atau pun tidak.

Lebih penting lagi bagi seorang wanita muslimah bertudung labuh untuk menjaga kesihatan dan pada masa yang sama beribadat kepada Allah swt. 


Pengambilan vitamin c yang mencukupi dapat membantu untuk lebih sihat dan kuat menggalas tanggunjawab mendidik anak, melayan suai, menguruskan rumah tangga dan sebagai wanita bekerjaya.



Semua dalam satu. Memang supermom. Kalau yang bekerja sambil berniaga macam mana pula tu. 

3) Vitalea / Multivitamin Dengan Zat Besi
Harga ahli macam mana



Lanjutan dari Vitamin  C, Produk Vitalea melengkapkan keperluan vitamin harian kita dengan membekalkan 23 jenis mineral dan vitamin yang diperlukan oleh sistem tubuh untuk kembali  beroperasi dengan nutrient yang diperlukan. 



Saya yakin kita sudah lalui saat sukar dijaga oleh saudara mara yang tidak membenarkan makanan tertentu diambil semasa pantang. 
set premium terbaik

Semasa Berpantang, Mana Lalu Nak Makan Sangat. Kuantiti Makanan Pun Tak Banyak

Ada yang panas dan sejuk, niat mereka memang baik dan penggunaan supplemen Shaklee dapat membekalkan zat zat penting.



Tanpa kita perlu melanggar pantang larang dan pada masa yang sama menjaga hati ibu bapa dan mertua (Betul kan.. Nanti ada yang terasa hati)
set premium terbaik




Antara mineral yang penting adalah zat besi, komponen penting pembentukan sel darah merah yang berkualiti untuk membantu badan kita kembali cergas. 



Zat besi dan vitamin B kompleks saling berfungsi membentuk sel darah merah yang sihat



Tak delah Nampak pucat. Rakan sepejabat berbangsa cina kerap berkongsi kebaikan kurma merah untuk wanita bersalin bagi mengatasi pucat lesi , letih dan tak bermaya.

Apa kesan tak cukup zat besi dan b complex dalam badan? Kita akan kekurangan sel darah merah untuk angkut makanan dan oksigen. Penyakit ini dinamakan anemia dan menyebabkan kita lesu tak bermaya dan pucat.


Pakar nutrisi ada berpesan semasa kami menghadiri kelas nutrisi, antara punca berlaku keguguran bayi didalam kandungan adalah kekurangan zat besi. 



HB atau bacaan hemoglobin dalam darah menjadi rendah dan darah cair. Ambil perhatian ya kawan kawan. Kami harap kandungan dan anda mendapat nutrien secukupnya. 

4) Zink
Harga Set Bersalin Shakle

Ikan haruan berbau hanyir dan ramai dari para ibu kurang selera dengan baunya. Kurma dan ikan haruan termasuk dalam kategori makanan yang mahal juga. 



Set Zink Shaklee membekalkan anda dengan kuantiti yang diperlukan tubuh pada harga berpatutan. 



Zink penting dalam membaiki luka pembedahan dan dalaman disamping membantu anak yang disusukan mendapat bekalan zink melalui penyusuan badan secara tidak langsung.



Semasa minggu pertama bersalin, anda bukan sahaja akan kurang masa untuk makan, bahkan terpaksa bersengkang mata menjaga simanja (Rutin menukar lampin dan memberi susu). 



Semua ini perlukan ketahanan fizikal dan mental yang rapi. Insyaallah melalui kajian dan perkongsian rakan rakan lain tentang keberkesanan set berpantang Shaklee, urusan ini menjadi lebih mudah.



Bagi lelaki, zink berfungsi meningkatkan kesuburan mereka. Menjadikan sperma lebih berkualiti dan meninggikan peluang mendapat anak. 

zink shaklee



 Bagi mereka yang sudah lama berumah tangga dan masih belum dikurniakan cahaya mata.



ini mungkin penyelesaiannya.

Produk Shaklee dari nombor 1 ke 4 adalah Set asas bersalin shaklee

Kalau bajet kita terhad, ambil set asas ya. Insyaallah sangat membantu

Set Penyusuan Shaklee Lengkap Untuk Ibu Menyusu

Apabila mengenang semula urusan kelahiran pertama anak kami, satu perkara yang saya kesali adalah ketidakmampuan melaksanakan kewajipan penyusuan susu badan ekslusif selama 2 tahun. 



Betapa cemburunya saya kepada mereka yang bertuah dan berupaya memberikan susu terbaik daripada ilahi kepada anak mereka. 
Set Bersalin Shaklee

Jika Menurut Islam, 2 Tahun Breast Feeding. 



Tiada susu formula yang dapat menggantikan kelebihan susu ibu walau semahal manapun bayaran yang dikeluarkan. Oleh kerana itu, saya bertekad untuk menggunakan Set Penyusuan Shaklee sebagai tambahan kepada set bersalin untuk anak seterusnya insyaallah.



Terdapat 2 produk yang sangat bagus untuk membanjirkan susu badan iaitu ESP dan Alfafa Shaklee.

Shaklee ESP (Energizing Soy Protein) 

set premium terbaik



Protein daripada soya yang dirumus khas didalam Energizing Soy Protein ini akan menampung keperluan tubuh untuk menghasilkan lebih banyak susu badan bagi keperluan anak. 



Ramai bekas pengguna mengalami masalah banjir air susu sehingga SUPPLY lebih daripda DEMAND. Fuhh, itu berita baik utnuk kaum ibu. Susu berlebihan boleh di perah dan disimpan didalam Freezer peti ais untuk kegunaan kan datang.
set premium terbaik

Kebanjiran Susu Badan. Anak Kenyang dan Tertidur Lena. Kebanggaan Para Ibu. 

Ibu bekerja seperti saya mempunyai dilema ini. Alhamdulillah susu yang disimpan didalam freezer dapat bertahan selama berbulan bulan dan nutrient serta enzim didalammnya dapat dikekalkan. 



Segala kolostrum terutama semasa detik kelahiran yang membekalkan anak kita dengan antibody melawan penyakit dapat disimpan didalam peti ais untuk durasi lebih lama.
Berapa set confinement harga

Alahai Anak Abi dan Ummi Luqman Hakim

Anak pertama saya tidak berapa mahu minum susu badan pada peringkat awal, dan yang merisaukan saya ialah kuantiti kolostrum dalam susu mengurang dengan drastik sekiranya bayi enggan minum dari ibu. 


Semoga bakal ibu yang membaca tulisan saya ini dapat mengambil hikmah dari kesilapan saya yang telah lalu agar tidak diulangi.

Shaklee Ostematrix 

Kalsium adalah komponen utama susu ibu selepas protein. Kehadiran kalsium mengelakkan sembelit dan stress pada ibu. Ramai dari rakan rakan dan saudara mara kita sakit sendi dan hilang gigi selepas anak dilahirkan. 


Antara puncanya adalah kekurangan kalsium. Badan erpaksa mengambil kalsium dari tulang dan gigi ibu untuk dibekalkan kedalam susu ibu yang akan dimanfaatkan oleh bayi kita.
Berapa set harga confinement

Kekalkan Senyuman Menawan, Tak Hilang Gigi. Sedih :(



Kos untuk membuat gigi palsu sahaja sudah bernilai ribuan ringgit, belum diambil kira sakit sendi dan osteoporosis yang melanda wanita kerana kekurangan kalsium. 

Ostematrix memang komponen penting dalam set sendi Shaklee.



Alangkah jimatnya perlaburan kita dengan mengambil supplemen sebaik ini untuk mengatasi masalah ini dikemudian hari. Gigi dan tulang kita kekal cantik walaupun anak sudah ramai dengan pengambilan kalsium yang mencukupi.
testimoni Berapa set harga confinement

Osteoprosis Boleh Di Cegah Dari Muda

Kembali Langsing Dan Menarik Dengan Set Kurus Lengkap Shaklee

Lemak lemak yang terkumpul dialam tubuh semasa mengandung berfungsi melindungi kandungan dan mempersiapkan tubuh melalui proses kelahiran. Lemak juga bertindak sebagai simpanan nutrient untuk ditukarkan kepada susu badan. 



Bahagian perut, payudara dan pinggul merupakan kawan simpanan lemak yang utama. 



Namun selepas bersalin, ramai dari kita kaum ibu tidak dapat mengembalikan saiz tubuh kepada asal agar kelihatan cantik menarik. 



Rupa rupanya Set Shaklee ada mengambilkira soal yang merunsingkan kebanyakan kaum hawa ini (Sudah tentu termasuk saya .. Hati sendiri dan Hubby kena jaga ma)
review set confinement

Hati pasangan sama sama kita jaga

Pssttt... Ada rahsia didalam set bersalin shaklee premium yang jarang orang tahu. Cuba kawan kawan klik video di bawah ni


SET KURUS SHAKLEE TERSEMBUNYI DALAM SET BERPANTANG NI. TERBAIK LAH




Amacam, bestkan sambil makan set pantang sambil kuruskan badan. Seperti dalam video tadi yang sangat kekartunan. .. Eh ada ke perkataan ni, Set kurus Shaklee terdiri daripada Alfafa dan lecithin.





Dan alfafa sebenarnya digunakan untuk banyakkan susu ibu dalam set premium ni.
Shaklee Lecithin
Berkesan untuk mengelakkan bengkak susu dan menguraikan lemak dalam badan. Lemak ini akan ditukarkan kepada bentuk lain.
review set

Alfafa Shaklee
review set



Alfalfa adalah makanan yang dikenali dengan kelebihannya membekalkan nutrisi dan zat galian. 



Ia menggalakkan pengeluaran susu dan amat disukai oleh ibu menyusu dan berfungsi secara sinergi dengan Energizing Soy Protein (ESP) dalam penghasilan susu yang banyak dan membanjirkan pengeluaran susu untuk simpanan. 



Boleh baca lebih lanjut tentang Set Menyusu Shaklee ya mommies



Selain itu, Alfalfa juga bertindak sebagai DETOX untuk menyongkirkan lemak yang diuraikan oleh Shaklee Lecithin.



Memang terbaik bila diambil secara lengkap. Insyaallah mari amalkan bersama untuk kesejahteraan keluarga kita.



Semoga dengan pengambilan Set Bersalin Shaklee ini dapat membantu kita para ibu menghadapi risiko yang biasa dihadapi semasa bersalin ini. 

  1. Kesakitan dari pembedahan caeser Czer
  2. Trauma bersalin kerana kesakitan melahirkan
  3. Badan tidak selangsing dahulu
  4. Sembelit
  5. Keguguran rambut
  6. Kuantiti susu badan yang sedikit
Cuma satu perkara penting kawan kawan semua mesti tahu, sekiranya anak kita terkena jaundice atau demam kuning, hentikan sementara pengambilan alfafa.

Sebab apa? Kerana Alfafa Shaklee mengandungi unsur jamu dan herba yang bersifat panas. Pengambilannya semasa anak menghidap demam kuning akan memburukkan keadaan.

tudung nur helwa  bawal oren



Sebenarnya, Alfafa shaklee juga membantu wanita dan isteri tampil lebih menawan. Ia adalah cara membesarkan payudara dan menganjalkan punggung yang semula jadi.

Ingat ya kawan kawan.

"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, Kau Berkatilah usaha kami dan rahmatilah keluarga kami dengan rezeki yang halal"



"Berilah kelapangan kepada kami dalam mencari supplemen dan set bersalin terbaik agar kami dapat menjaga kesihatan diri dan bayi yang baru lahir ini"



"Bantulah kami menjalankan tanggungjawab sebagai ibu bapa dan menunaikan amanah yang engkau anugerahkan kepada kami"



"Sihatkanlah keluarga kami dengan set berpantang shaklee ini ya Allah."



"Amin ya Rabb"

Harga Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee Ok?Set Bersalin Shaklee No 1 Pasaran2 Terawal + Pos Free & Jimat RM50 $

Untuk mencuba produk, bertanyakan harga dan konsultasi percuma ini,sila hubungi saya di:


Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860


FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.

Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi

Jadi apa pendapat anda tentang Set Bersalin Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.
Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Berpantang Reviewed by Mazni Azmi on February 11, 2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Ibu Bijak Keluarga Sihat © 2018

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.