Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Shaklee Klang & Ejen COD Terbaik untuk anda! Whatsap Sekarang

Assalamualaikum Wrmbth kepada penduduk Klang.
.
Maznee doakan kita semua sihat & cergas setiap hari
.
Adakah tuan & puan mencari pengedar shaklee di klang? Tak perlu cari jauh. Maznee ada disini untuk COD vitamin shaklee terus ke rumah anda.
.

Produk Shaklee di Klang

Maznee adalah pengedar Shaklee lembah Klang yang aktif menggunakan sendiri produk Shaklee
.
pengedar shaklee klang
Dan kini telah 6 tahun menggunakan sendiri produk shaklee.
.
Dan dah jadi ahli shaklee klang selama itu juga
.
Sekiranya tuan & puan mempunyai kemusykilan & soalan tentang produk Shaklee. Boleh Whatsap Maznee.
.
Dan jika tuan puan di kawasan Klang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee untuk kegunaan sendiri & keluarga tersayang, boleh hubungi saya.
.
Whatsap saja Maznee
.
Dan kami akan hantarkan COD kepada anda di kawasan Klang.
.
Jalan di kawasan Klang ni memang kami dah arif insyaallah. Senang saja nak hantar kan
.
Jenama Shaklee adalah nama yang dikenali di peringkat antarabangsa
.
Atlet olimpik & angkasawan pun makan shaklee. Serius!
.
Apa lagi orang Klang kan
.
Lepas ni semua orang Klang boleh cuba makanan tambahan pilihan ahli sukan berprestasi tinggi & angkasawan
.
Insyaallah, Maznee akan bantu tuan & puan untuk mengambil produk shaklee dengan betul
.
Supaya hasilnya terbaik
.
Dan berbaloi untuk setiap sen yang di keluarkan
.

Kenapa Maznee & keluarga istiqamah makan Shaklee?

Maznee mula makan shaklee semasa mengandung anak no 2. Kemudian sambung pula dengan set berpantang shaklee
.
Terus lagi dengan set tambah susu ibu shaklee
.
Produk Shaklee telah disahkan halal, berkesan & diperbuat dari daripada bahan semulajadi.
.
Anda di Klang nak cuba produk Shaklee? Produk Shaklee ada banyak kegunaan. Antaranya :

  1. Vivix Shaklee
  2. Set berpantang shaklee untuk ibu bersalin
  3. Set mengandung shaklee untuk ibu hamil
  4. Set untuk tambah susu badan
  5. Set untuk badan cergas
  6. Vitamin untuk suami isteri yang cuba hamil
  7. Set Shaklee untuk kulit cantik
  8. Set untuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
  9. Set kanak kanak shaklee untuk membantu anak kita cukup khasiat & lebih aktif & cerdas belajar di sekolah
  10. Dan lain-lain

Lokasi Ejen Shaklee di Klang

Maznee sertakan peta di google map jika tuan & puan mahu ambil sendiri produk shaklee di rumah Maznee. Di Shaklee Kampung rantau panjang Klang
.
.
Klik sini untuk google street view
.
Kordinat : Latitude / Longitude 3.05322,101.402522
.
Atau kalau nak Maznee hantar terus pada anda.
.
Tak ada masalah
.
Tidak kira apa keperluan anda, Shaklee boleh bantu anda. Hubungi saya untuk bantuan lanjut.

Sentiasa Selamat – Sentiasa Berkesan – Sentiasa Semulajadi
.
Hubungi saya segera untuk mendapatkan info lanjut, harga istimewa dan konsultasi secara PERCUMA!.
.

COD Vitamin Shaklee di Klang 2018

Maznee memang arif jalan jalan di Klang. Jadi memang banyak juga penghantaran vitamin yang maznee hantar terus ke rumah
.
Kesedaran untuk jaga kesihatan memang semakin baik
.
Dibawah ini Maznee kongsikan antara lokasi lokasi yang pernah kami hantar terus
.

1. COD Shaklee di Kampung Sementa Klang

Maznee dapat mesej dari seorang cikgu. 28 Sept 2017. Lepas asar.
.
Dari kampung sementa, Klang. Alhamdulillah sedang hamil
.

.
Dah ramai anaknya
.
Kalau masih muda, badan sihat lagi. Tak ada masalah
.
Kebetulan kehamilan kali ini, kena kencing manis semasa mengandung
.
Memang tambah risau cikgu ni
.
Selepas baca kisah pengalaman ibu hamil yang makan set mengandung shaklee dalam blog Maznee
.
Cikgu pun nak cergas sama
.
Nak bagi yang terbaik untuk diri sendiri dan anak dalam kandungan
.
Jadi Maznee rekemenkan set vitamin yang sesuai untuk kawal paras gula darah
.
Sebenarnya
.
Nak sihat ni tak perlu makan vitamin pun
.
Asalkan kita dapat jaga makan dengan sihat. Makan buah & sayur
.
Tapi cikgu sekarang ni sibuk tau. Tak sama dengan zaman 80an dulu
.
Pelajar sekarang pun macam macam ragam
.
Jadi cikgu banyak yang kerja lebih masa
.
Sebab tu cikgu ni nak makan Shaklee
.
Maznee hantar ke kampung sementa dalam masa 24 jam order
.
Stok pun yang paling baru
.
Hmm
.
Dan Maznee akan guide cara makan yang betul
.
Supaya cikgu dapat mengajar penuh semangat. Barulah KPI terjaga walaupun mengandung kan
.
Hehe
.

2. COD Shaklee ke Kampung Delek Klang

Ada mak cik moden telefon. Orang perak sana. Datang melawat klang di kampung delek
.

.
Nak bawa balik anak ke rumah. Anak nak bersalin kan
.
Singgah Klang sempat buat rawatan kat klinik kecantikan
.
Moden betul mak cik zaman sekarang
.
Alang alang singgah Klang kan
.
Sempat lagi tanya Maznee
.
Nak set bersalin
.
Dan
.
Set detoks untuk makan sendiri
.
Doktor cakap badan banyak toksin. Usus kurang bersih agaknya
.
Jadi, masa whatsap Maznee tu. Nak cepat COD saja
.
Order 2 set vitamin shaklee ni jam 9 pagi
.
Jam 2 nak dapat dah di kampung delek
.
Sebab petang tu nak balik perak
.
Tak ada masalah
.
Senang je
.
Sebab hari hari lalu teluk pulai, teluk gadong & kampung delek
.
Kami hantarkan terus sebelum mereka balik perak. Jumpa di stesyen komuter Telok Gadong
.
Bolehlah jaga kesihatan diri & anak anak semasa berpantang nanti kan
.
Bagus kalau kita jaga kesihatan untuk diri sendiri tau.
.
Sebab kan 2 nikmat yang sering di sia siakan
.
Masa lapang & kesihatan
.
Selesai 1 lagi COD
.
Jadi
.
Orang Kampung Delek Klang.
.
Whatsap saja Maznee untuk tempah set vitamin shaklee
.
Nanti Maznee hantar segera
.
Kalau dulu
.
Kampung delek ni tak lah jauh mana pun
.
Sekarang ni lagi lah best sebab dah ada jambatan baru sungai Klang ke 3
.
Setakat pergi balik kampung delek tu
.
Sehari sampai 4 kali
.
Anak Maznee pun sekolah sana.

3. COD Shaklee di Pelabuhan / Port Klang

Siapa yang nak pergi pelabuhan klang memang kena mahir jalan
.

.
Jalan disini memang berselirat & mengelirukan
.
Lagi bahaya tau, lori banyak
.
Maklumlah kan
.
Pelabuhan
.
Kapal sampai memang barang kena angkut. 
.
Maznee dapat mesej dari Kak Yati. Mengandung anak no 4 seingat Maznee
.
Dan badan rasa letih sangat
.
Sebab tu nak cuba set ibu mengandung shaklee
.
Kami hantar byhand secara COD.
.
Sebab akak ni tak biasa pakai internet banking.
.
Tak apa, asalkan tempat tu kita tahu
.
Hantar juga
.

4. COD Shaklee di Meru Klang

Orang Meru memang suka order dengan Maznee. Satu sebab dekat
.
Kedua semestinya Maznee bantu cara makan yang betul
.

  • Ibu bekerja dari Meru 4 tahun makan set menyusu shaklee

Ada tu dah 4 tahun masih order dengan Maznee
.
Sebab menyusu anak berterusan
.
Nama pelanggan ni Aza
.
Menyusu anak secara ekslusif
.
Dari anak pertama sampai anak no 3
.
Tak pernah putus pun
.
Memang kagum lah
.
Sebab Aza ni bekerja & walau macam mana sibuk pun tetap pam susu
.
Jadi bekalan set menyusu shaklee memang tak boleh putus
.
Faham faham sajalah orang menyusu ni
.
Kena banyak minum susu
.
Dan makan
.
Sebab
.
Anak akan ambil banyak
.
Kalau tak cukup, badan akan sakit sakit
.
Dan rasa cepat lapar. Makan set menyusu shaklee akan bantu ibu bekerja
.
Dapatkan nutrisi yang diperlukan oleh ibu mengandung
.
Supaya susu banyak & mengenyangkan anak
.
Dan ibu tetap sihat tanpa sakit badan
.

  • Pengantin baru Meru nak COD Vitamin untuk kesuburan

Kelebihan jadi pengedar Shaklee Klang ni, dapat kenal dengan ramai kenalan baru
.
Salah satunya ialah pasangan muda dari Meru ni
.
Kerja TNB & baru je kahwin
.
Alhamdulillah
.
Dah beli rumah di Meru
.
Ramai orang beli rumah di Meru sebab kawasan ni kemudahan penuh
.
Dekat dengan pasaraya besar macam Giant & Meru
.
Lepas tu nak pergi mana mana pun senang
.
Sebab ada laluan 2 highway
.
Setia Alam
.
Dan
.
Lebuh raya Guthrie
.
Meru ni berjiran dengan Setia Alam.
.
Harga tanah memang naik banyaklah. Sebab kawasan ni macam hot cake.
.
Jadi, kami COD vitamin shaklee yang mereka idamkan
.
Cara makan pun kami guide
.
Semoga cepatlah dapat timang cahaya mata ya

  • Isteri yang stress. Suami nak anak cepat. COD Set kesuburan Shaklee

Ini juga antara pelanggan kami yang paling lama di Meru
.
Asalnya Whatsap Maznee untuk tanya set shaklee untuk bantu cepat hamil
.
Nak kata dah lama kahwin tak juga, tapi suami jenis suka anak kecil
.
Tiap bulan bila ujian UPT negatif
.
Muka suami memang kecewa
.
Tapi mulut tak kata apa apa
.
Isteri mana tak sedih kan. Rezeki belum ada lagi
.
Jadi usaha juga
.
Sebab tu nak cuba makan set kesuburan shaklee.
.
Kami uruskan tempahan vitamin ini. Alhamdulillah, selepas 2 bulan
.
Bila buat UPT positif. Penting untuk Maznee ingatkan
.
Makan shaklee ni sama saja dengan makan makanan berkhasiat
.
Sebenarnya kalau kita dah amalkan pemakanan sihat
.
Tak perlu makan shaklee pun
.
Masalahnya
.
Zaman sekarang ni
.
Semua nak cepat kan. Pengawet & bahan kimia banyak
.
Makanan pun dah di proses, banyak khasiat rosak semasa pembuatan
.
Sebab itu makan vitamin shaklee untuk top up nutrisi
.
Mana yang tak cukup
.
Kita tambah
.
Lepas ujian UPT positif
.
Terus kongsi dengan suami. Memang gembira bukan kepalang
.
Tapi lepas mengandung, badan rasa lesu pulak. Kerja susah nak 
.
Hehe
.
Makan pula set mengandung shaklee
.
Sampai bersalin. Bersalin pun makan set berpantang shaklee untuk susu ibu banyak
.
Dan badan cergas.
.
Sekarang ni anak dah besar
.

  • COD Shaklee Taman Sri Andalas Klang


Taman Sri Andalas ada depan Hospital Klang
.
Kami pun pernah COD Shaklee sampai ke sana. Antara pelanggan kami adalah cik aqila
.
Nak produk shaklee untuk kecantikan kulit
.
Masa tu janji jumpa di Taman rakyat
.
Orang Sri Andalas mesti tahu punya
.
Dan 
.
Andai kata nak COD Shaklee di Klang pada waktu pejabat pun tak ada masalah
.
Kami boleh hantar ke depan rumah
.
Atau di pejabat anda
.
Set saja masa.
.
Pengedar Shaklee Klang Terbaik Anda:
.
Maznee Azmi
Shaklee ID : 963860

SMS & Whatsapp :
019-2653791

Pick up/COD Area :
» Sekitar Klang (Sementa, Kapar, Sg Kapar, Meru, Bandar Baru Klang, Bandar Bukit Raja, Aeon Bukit Raja, Bukit Tinggi, Bandar Sultan Sulaiman, & kawasan berhampiran)
.
Penghantaran seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak.
.
Dapatkan Set Shaklee anda sekarang!

13 Responses to "Shaklee Klang & Ejen COD Terbaik untuk anda! Whatsap Sekarang"

  1. Senang kan ada orang hantar sampai depan rumah

    Nak vitamin shaklee boleh hubungi Maznee kan

    Orang klang tak payah pergi jauh jauh

    Nak tanya soalan pasal shaklee pun boleh terus tanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai depan rumah tak pe lagi.
      .
      Kalau nak suapkan tak boleh. Itu oena mi ta suami dan isteri masing masing

      Padam
  2. Ada orang memang tak suka pakai online banking

    Nak beli byhand saja

    Sebab tu prefer pakai cara COD

    Lagipun tak adalah risau sangat kena tipu kan

    Mama rasa orang klang khususnya di meru bukit tinggi bukit raja dan pelabuhan klang patut hubungi Maznee untuk tempah produk shaklee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Terutama generasi yang dah 50 dan 60 an
      .
      Mungkin srbab tak biasa
      .
      Dan pakai mesin cdm dan internet banking ni rumit
      .
      Lebih suka yang jenis cod kan. Hantar shaklee terus sampai depan pintu

      Padam
    2. Haha

      Orang dah berusia mana suka buat semua tu

      Lebih baik duduk rumah main dengan cucu

      Pergi surau dan masjid ke

      Padam
  3. Balasan
    1. Terima kasih singgah puan haslinda umairah 😁

      Memang bagus untuk orang area klang

      Maznee boleh cod vitamin shaklee terus

      Tak payah susah susah

      Padam
  4. LAGI BEST GUNA COD KAN... DRPIDA ONLINE.. MOGA SNTIASA BERAIH REZEKI..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih singgah sini unni anje
      .
      Memang orang suka COD tak payah susah susah nak transfer bank

      Dan dapat cepat

      Maznee ok saja hantar cod kepada penduduk area klang

      Padam
  5. Moga terus maju Maznee. Berbisnes ni nak kena rajin. Nak kena follow up. Bukan semua orang sanggup

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih hainom

      Buat apa pun perlukan kesungguhan

      Kalau tidak pasti buat sekerat jalan

      Padam
  6. Pakcik pun suka beli dengan pengedar Shaklee yang dekat-dekat

    cepat dapat

    hari ini pesanan esok dah boleh makan

    Silap hari bulan dapat hari sama

    hari ini juga makan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab itu senang untuk cod sahaja

      Hehe

      Semoga semua urusan dipermudahkan

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. 😉 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim 🌄