Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Shaklee Klang & Ejen COD Terbaik untuk anda! Whatsap Sekarang

Assalamualaikum Wrmbth kepada penduduk Klang.
.
Maznee doakan kita semua sihat & cergas setiap hari
.
Adakah tuan & puan mencari pengedar shaklee di klang? Tak perlu cari jauh. Maznee ada disini untuk COD vitamin shaklee terus ke rumah anda.
.

Produk Shaklee di Klang

Maznee adalah pengedar Shaklee lembah Klang yang aktif menggunakan sendiri produk Shaklee
.
pengedar shaklee klang
Dan kini telah 6 tahun menggunakan sendiri produk shaklee.
.
Dan dah jadi ahli shaklee klang selama itu juga
.
Sekiranya tuan & puan mempunyai kemusykilan & soalan tentang produk Shaklee. Boleh Whatsap Maznee.
.
Dan jika tuan puan di kawasan Klang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee untuk kegunaan sendiri & keluarga tersayang, boleh hubungi saya.
.
Whatsap saja Maznee
.
Dan kami akan hantarkan COD kepada anda di kawasan Klang.
.
Jalan di kawasan Klang ni memang kami dah arif insyaallah. Senang saja nak hantar kan
.
Jenama Shaklee adalah nama yang dikenali di peringkat antarabangsa
.
Atlet olimpik & angkasawan pun makan shaklee. Serius!
.
Apa lagi orang Klang kan
.
Lepas ni semua orang Klang boleh cuba makanan tambahan pilihan ahli sukan berprestasi tinggi & angkasawan
.
Insyaallah, Maznee akan bantu tuan & puan untuk mengambil produk shaklee dengan betul
.
Supaya hasilnya terbaik
.
Dan berbaloi untuk setiap sen yang di keluarkan
.

Kenapa Maznee & keluarga istiqamah makan Shaklee?

Maznee mula makan shaklee semasa mengandung anak no 2. Kemudian sambung pula dengan set berpantang shaklee
.
Terus lagi dengan set tambah susu ibu shaklee
.
Produk Shaklee telah disahkan halal, berkesan & diperbuat dari daripada bahan semulajadi.
.
Anda di Klang nak cuba produk Shaklee? Produk Shaklee ada banyak kegunaan. Antaranya :

  1. Vivix Shaklee
  2. Set berpantang shaklee untuk ibu bersalin
  3. Set mengandung shaklee untuk ibu hamil
  4. Set untuk tambah susu badan
  5. Set untuk badan cergas
  6. Vitamin untuk suami isteri yang cuba hamil
  7. Set Shaklee untuk kulit cantik
  8. Set untuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
  9. Set kanak kanak shaklee untuk membantu anak kita cukup khasiat & lebih aktif & cerdas belajar di sekolah
  10. Dan lain-lain

Lokasi Ejen Shaklee di Klang

Maznee sertakan peta di google map jika tuan & puan mahu ambil sendiri produk shaklee di rumah Maznee. Di Shaklee Kampung rantau panjang Klang
.

.
Klik sini untuk google street view
.
Kordinat : Latitude / Longitude 3.05322,101.402522
.
Atau kalau nak Maznee hantar terus pada anda.
.
Tak ada masalah
.
Tidak kira apa keperluan anda, Shaklee boleh bantu anda. Hubungi saya untuk bantuan lanjut.

Sentiasa Selamat – Sentiasa Berkesan – Sentiasa Semulajadi
.
Hubungi saya segera untuk mendapatkan info lanjut, harga istimewa dan konsultasi secara PERCUMA!.
.
Pengedar Shaklee Terbaik Anda:
.
Maznee Azmi

Shaklee ID : 963860

SMS & Whatsapp :
019-2653791

Pick up/COD Area :
» Sekitar Klang (Sementa, Kapar, Sg Kapar, Meru, Bandar Baru Klang, Bandar Bukit Raja, Aeon Bukit Raja, Bukit Tinggi, Bandar Sultan Sulaiman, & kawasan berhampiran)
.
Penghantaran seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak.
.
Dapatkan Set Shaklee anda sekarang!

11 Responses to "Shaklee Klang & Ejen COD Terbaik untuk anda! Whatsap Sekarang"

  1. Senang kan ada orang hantar sampai depan rumah

    Nak vitamin shaklee boleh hubungi Maznee kan

    Orang klang tak payah pergi jauh jauh

    Nak tanya soalan pasal shaklee pun boleh terus tanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai depan rumah tak pe lagi.
      .
      Kalau nak suapkan tak boleh. Itu oena mi ta suami dan isteri masing masing

      Padam
  2. Ada orang memang tak suka pakai online banking

    Nak beli byhand saja

    Sebab tu prefer pakai cara COD

    Lagipun tak adalah risau sangat kena tipu kan

    Mama rasa orang klang khususnya di meru bukit tinggi bukit raja dan pelabuhan klang patut hubungi Maznee untuk tempah produk shaklee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Terutama generasi yang dah 50 dan 60 an
      .
      Mungkin srbab tak biasa
      .
      Dan pakai mesin cdm dan internet banking ni rumit
      .
      Lebih suka yang jenis cod kan. Hantar shaklee terus sampai depan pintu

      Padam
    2. Haha

      Orang dah berusia mana suka buat semua tu

      Lebih baik duduk rumah main dengan cucu

      Pergi surau dan masjid ke

      Padam
  3. Balasan
    1. Terima kasih singgah puan haslinda umairah 😁

      Memang bagus untuk orang area klang

      Maznee boleh cod vitamin shaklee terus

      Tak payah susah susah

      Padam
  4. LAGI BEST GUNA COD KAN... DRPIDA ONLINE.. MOGA SNTIASA BERAIH REZEKI..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih singgah sini unni anje
      .
      Memang orang suka COD tak payah susah susah nak transfer bank

      Dan dapat cepat

      Maznee ok saja hantar cod kepada penduduk area klang

      Padam
  5. Moga terus maju Maznee. Berbisnes ni nak kena rajin. Nak kena follow up. Bukan semua orang sanggup

    BalasPadam
  6. Pakcik pun suka beli dengan pengedar Shaklee yang dekat-dekat

    cepat dapat

    hari ini pesanan esok dah boleh makan

    Silap hari bulan dapat hari sama

    hari ini juga makan

    BalasPadam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. 😉 Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim 🌄