Set Nutriwhite Shaklee Harga Skincare Terbaik 2017!

Nutriwhite Shaklee Review 2017

Nutriwhite Shaklee Skin Care Review Harga Produk

Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semula jadi dan bebas bahan kimia dan amat berkesan untuk penjagaan kulit muka.

Produk ini menjadikan kulit muka sihat dan bersih  dengan bahan bahan seperti rumpai laut, Alga hijau, dan strawberi begonia dan lain lain. 




Selepas 3 tahun saintis jepun dan amerika Shaklee bekerjasama mengkaji. 16 bahan semulajadi terbaik telah terpilih.

Antara Kelebihan dan kesan Nutriwhite Shaklee yang diperolehi pengguna dengan Penggunaan Set ini ialah

1.       Membantu mengawal keradangan kulit
2.       Pengurangan tompokan pada kulit
3.       Memberi kelegaan pada kulit
4.       Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
5.       Melembapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
6.       Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
7.       Membuang toksin

Apa yang best dan buatkan Mazni suka tentang Set Nutriwhite ialah guna sikit je, satu calit menghasilkan buih yang sangat banyak. 

Memang sangat jimat dan murah harga nya.. Boleh cuci satu muka dengan sekali cucian.

Harga Runcit Set Nutriwhite Shaklee

set nutriwhite shaklee harga lengkap basic asas
Untuk mencuba produk, bertanyakan harga dan konsultasi percuma ini,sila hubungi saya sekarang di:


SMS / Whatsapp: 019-2653791

Nutriwhite Shaklee | Gentle Deep Foaming Cleanser | Apa Kata Mereka?

Pencuci muka shaklee

Assalamu'alaikum Wrmbth, Jom jawab teka teki ni. Ada tak produk kualiti tinggi pada harga berpatutan?




Ada ke? Zaman sekarang ni semua mahal. Memang ada, antaranya Nutriwhite Gentle deep foaming cleanser dan setnya yang lain.




Kenapa Mazni berani cakap macam tu? Sebab dalam banyak banyak produk Mazni guna, semua ada bahan kimia. Memanglah wangi dan banyak buih.




Tapi bila tengok kandungan semua bahan kimia. Brand dah gah. iklan selalu keluar tv.




Rupa rupanya indah khabar dari rupa. Cuba korang baca sendri. Seram tu

Nutriwhite Shaklee cancer

Nutriwhite Shaklee kulit

Meremang bulu roma kan. Setiap bulan kita cuci muka nak bersih dan sihat. 

Rupa rupanya diam diam kita sedang racun diri sendiri. Macam mazni belikan pencuci muka untuk encik suami.

Mazni percaya, kita semua nak yang terbaik untuk keluarga kan.

Niat dah baik, tapi rupa rupanya mazni secara tak sengaja telah berikan racun pada suami sendiri.

Tak boleh jadi macam ni. Kena berubah, cari alternatif. Pencarian Mazni berbaloi Alhamdulillah kini lebih yakin denga produk halal dan 100% natural shaklee.

Mazni memang sarankan anda cuba. Walaupun ambil produk yang murah. Nak trial set pun ada (tengok produk ek)

Set Nutriwhite skin care mempunyai review dan testimoni yang baik. Kesan pada kulit pun positif.

Memang takde sebarang bahan kimia yang memudaratkan. Semua dari sumber semulajadi. Memang berbaloi. Insyaallah. Harga set nutriwhite pun sangat berpatutan.

Berapa Lama Kita Boleh Gunakan?

Satu Gentle deep foaming cleanser ni boleh tahan 12bulan. Sebab buih yang terhasil banyak.

Pakai sikit je. Anda mesti suke

Lagi best lelaki perempuan boleh pakai. Memang serasi dengan kulit kami sekeluarga. Insyaallah mesti cubakan. Kesan utama produk shaklee ni untuk membersih dan menyegarkan kulit.

Bahan bahan dalam pencuci muka yang gojes ni
  1. Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit
  2. Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkankan kelembapan kulit
  3. Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza. 
  4. Melembut dan menyegarkan kulit

Nutriwhite Gentle deep foaming cleanser

Nutriwhite Gentle deep foaming

Selepas pakai pencuci muka ni, kulit rasa lebih lembut dan licin. Sehalus salju gitu. Hihi.


Untuk mencuba produk, bertanyakan harga dan konsultasi percuma ini,sila hubungi saya sekarang di:

SMS / Whatsapp: 019-2653791

Kenapa Pencuci Muka Ni Tak Wangi? 

Satu perbezaan besar pencuci muka ni dengan brand GAH tu, Nutriwhite ni tak wangi. Bau dia biasa biasa je.




Sebabnya dia tak tambah pun pengawet dan sebagainy dalam ni. Yang wangi tu bahan kimia. Takpelah kan, bau dia pun ok je.


Sijil Halal Shaklee

Sijil Halal Produk Shaklee


Sijil halal jakim shaklee




Kalau sebab wangi mazni beli pencuci muka baik sapu minyak wangi jekan. 



Tepek2 kat muka, Hihi Semua produk Shaklee Alhamdulillah ada sijil halal Amerika dan diperakui JAKIM. Boleh baca dalam ni. Review lengkap tentang produk Nutriwhite Shaklee


Untuk mencuba produk, bertanyakan harga dan konsultasi percuma ini,sila hubungi saya sekarang di:

SMS / Whatsapp: 019-2653791

Berapa harga Pencuci Muka Gentle Deep Foaming Ni?

Harga runcitnya RM119 saja. Tahan setahun kan. Besarnya 150ml

Nutriwhite Shaklee | Overnight Renewal Whitening Cream | Sejauh Mana Keberkesanannya?

Assalamu'alaikum Wrmbth, Kali ni Mazni nak review tentang Overnight Renewal Whitening Cream daripada set Nutriwhite shaklee.
Shaklee nutriwhite Harga Set

Set ini bertujuan untuk penjagaan kesihatan kulit daripada luar. Lebih lebih lagi sekiranya kita selalu kerja luar. Sinaran matahari dan pencemaran akan menyebabkan kulit kita terdedah kepada kerosakan dan penyakit.

Orang pomuan macam kita kan banyak keje luar. Engineer dan arkitek, nak kena site visit lagi.

Mesti uols pun camtu gakkan. 

Kerja dalam opis pulak, aircond kuat sangat, kulit jadi kering. Kesian kulit kita ni, menggelupas

Kulit adalah organ paling besar pada badan kita. Lebih lebih lagi bagi wanita, kulit yang cantik dan sihat adalah aset yang penting untuk dijaga.

Suami mana yang tak suka melihat isteri berdahi licin dan berkulit gebu. Anda pun jeles dengan kawan kawan yang ada kulit cantik bersinar kan. Memang lumrah manusia, kita sentiasa mengejar kesempurnaan.


Untuk mencuba produk, bertanyakan harga dan konsultasi percuma ini,sila hubungi saya sekarang di:


SMS / Whatsapp: 019-2653791


Kenapa Perlu Menggunakan Overnight Renewal Whitening Cream?


Overnight renewal krim

Pada waktu malam semasa kita tidur, seluruh sistem badan sedang mengalami pemulihan. Otot otot direhatkan, degupan jantung pun menjadi lebih tenang.

Sel sel rosak dan mati perlu digantikan dengan yang baru. Pendek kata, waktu servis bagi badan kita adalah semasa tidur.

Inilah yang menyebabkan saintis di Shaklee mengkaji kaedah secara semulajadi / natural untuk mendapatkan pemulihan kulit sewaktu tidur.

Hasil kajia diseluruh dunia, 16 bahan telah pun terpilih dan dirumus menjadi produk kesihatan kulit Nutriwhite keluaran Shaklee.

Usaha selama 3 tahun ini telah membuahkan hasil. Kesan positif daripada produk ini adalah
  1. Mengembalikan proses keremajaan kulit semasa kita tidur dengan membekalkan nutrien semulajadi yang diperlukan kulit bagi tujuan pemulihan.
  2. Pengguna akan mula merasai perbezaannya. Kulit wajah akan menjadi lebih halus dan lembut, dan tampak lebih cerah keesokan pagi harinya.

Rahsia Bahan Bahan di Sebalik Overnight Renewal Whitening Cream

  1. Vitamin C aktif didalam ramuan akan mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  2. Kelembapan kulit dari luar kedalam insyaallah dikembalikan. Kulit nampak lebih sihat
  3. Kulit nampak lebih cerah dan radang berkurangan dengan penggunaan Scullcap
Berat satu bekas Nutriwhite Overnight dan berharga runcit RM225



Nutriwhite Shaklee | Ultimate Protection Whitening Lotion | Berkesan ke?

Nutriwhite Shaklee harga berapa

Apa fungsi  Nutriwhite Ultimate Protection Whitening Lotion ni?

Sebelum Mazni jawab soalan tu, penting untuk kita tahu apa dia SPF 15 ni?

SPF ni nama singkatan bagi Sun Protector Factor. Membawa maksud berapa lama kita boleh tededah pada cahaya matahari tanpa sunburn.

Ini dipengaruhi oleh warna kulit juga. Lebih gelap kulit kita, lebih tinggi kebolehan menahan diri dari sunburn.

Dan dengan menggunakan produk perlindungan dari cahaya matahari, kulit kita akan terlindung dari terik matahari. Taklah kehilangan seri.

Nampak kusam dan kering menggelupas. Akak akak yang kerja engineer dan site supervisor memang kena guna produk macam ni sebab kena selalu site visit.



Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 ni akan melindungi orang yang mempunyai kulit dengan bacaan SPF 15 untuk perlindungan selama 15 x 10minit = 150 minit dibawah matahari.




Krim ni berfungsi dengan


  1. Membantu Mengelakkan kerosakan dari matahari 
  2. Mengurangkan keradangan kerana terdedah sinaran terik matahari
  3. Memberi Perlindungan pada kulit disamping bertindak sebagai pelembap pelbagai fungsi
  4. Perlindungan kulit terhadap pencemaran alam sekitar.
Jika vitamin E Shaklee digunakan untuk mencantikkan kulit dari dalam, maka set ini untuk menjaga kesihatan luaran. 



Produk ini sebahagian dari Set Nutriwhite skin care. Bagi mendapat kesan terbaik, perlu mencuba semua produk ni ek.



ultimate protection nutriwhite



Sebenarnya vitamin E tu pun boleh buat masker. Best tu.




Cara Menggunakan Ultimate Protection UPF

  1. Krim disapu pada waktu siang sebagai perlindungan matahari
  2. Sapu dibahagian terdedah pada matahari seperti seluruh kulit muka kecuali bahagian 



Harga runcit produk ini adalah  RM200. Nak harga dan keitimewaan menjadi ahli? Ada 2 cara


  1. Cara pertama jadi ahli Shaklee dan anda layak dapat diskaun daripada harga runcit. Macam mana nak jadi ahli Shaklee? Senang saja. Klik link ek
  2. Cara kedua , Call dan hubungi Mazni untuk bertanyakan kelebihan menjadi ahli Shaklee. Hubungi saya melalui SMS 019 2653791.


Jika anda mempunyai soalan, insyaallah sekiranya mampu Mazni akan bantu anda. Boleh hubungi Mazni di

set nutriwhite shaklee ultimate protection whitening lotion



SMS / Whatsupp: 
019 2653791 
ID Shaklee: 963860

Email: maznizaazmi@gmail.com

FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.




Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat

mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA

Jadi apa pendapat anda tentang Set Nutriwhite Shaklee ni? 

0 Response to "Set Nutriwhite Shaklee Harga Skincare Terbaik 2017!"

Catat Ulasan

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. πŸ˜‰ Insyaallah akan lawati blog cik puan & bonda semula.🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„